Vacature Medior PHP Developer - Amersfoort

Amersfoort

Sterrk
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Regent het? Liever niet met de fiets. Staat er veel file? Liever niet met de auto. Staat heel de NS weer op zijn kop? Liever niet met de trein. In Nederland is het altijd feest en eigenlijk wil je gewoon per situatie kunnen kiezen hoe je naar je werk gaat, en niet afhankelijk zijn van andere factoren. In 2013 werd hier een oplossing voor bedacht: een nieuwe mobiliteits- en vervoersoplossing voor heel Nederland. Eén kaart en één app die je toegang bieden tot openbaar vervoer, OV-fietsen, fietsstallen, taxi’s maar ook deelauto’s en tanken. Handig, right? Ze werken vanuit een groot historisch pand in hartje Amersfoort om dit alles mogelijk te maken.

Het bedrijf draait om innovatie en verbeteren van waar ze nu staan. Zo proberen ze hun steentje ook bij te dragen aan een duurzamere maatschappij, waar we naar minder bezit gaan, en meer naar deeloplossingen. Door bijvoorbeeld een grotere compensatie te bieden wanneer men de fiets of het OV pakt, en minder wanneer ze voor de auto kiezen. Zo zijn ze ook veel aan het testen met deelauto’s, die je ook met de kaart kan gebruiken.

Ze hebben veel ideeën voor de toekomst, waarvan veel nog niet concreet. Maar hé, Dat is juist leuk! Dit geeft je namelijk de kans als Developer om allerlei dingen en projecten uit te proberen, waardoor je zelf ook veel kan groeien. Vastroesten in je functie gaat je in ieder geval niet lukken. Jij gaat je waarde toevoegen in één van de twee scrum teams, beide bestaan uit 6 developers. Omdat ze een white label bedrijf zijn, kan jij je volledig focussen op de backend, de gehele front-end wordt namelijk ingevuld door de bestaande huisstijl van de bedrijven zelf.

Deze kaart wordt door 300.000 werknemers van honderden verschillende bedrijven gebruikt. De factuur verschilt per bedrijf omdat ieder bedrijf zijn eigen pakket configureert, en dus zelf kiest wat ze aanbieden. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om de financiële backbone van dit systeem te verder uit te bouwen en constant de vraag voor te zijn. Deze geautomatiseerde facturatie-module moet het verbruik bij tientallen leveranciers berekenen voor alle gebruikers en bedrijven. Jij houdt je nu al bezig met het bedenken, ontwikkelen en implementeren van zaken die binnen een paar jaar vanzelfsprekend zijn.

Naast hard werken lunchen ze ook graag samen, spelen ze tafelvoetbal, worden er meet-ups gehost en wordt er flink wat afgeschoten met nerf-guns op de werkvloer. Daarnaast hebben ze hun eigen bruine café in het pand zitten waar ze ook graag een biertje met elkaar drinken, maar ook wordt in hun binnenplaats de BBQ aangestoken wanneer het weer het toelaat.
Ze zijn hard aan het groeien, en zijn op zoek naar iemand die deze groei met ze wil maken. Op zoek naar vernieuwing en innovatie; samen het verschil maken. Ben jij er klaar voor?

Het profiel van de PHP Developer:
• Je hebt ten minste 3 jaar ervaring relevante werkervaring als PHP Developer
• Ervaring met Symfony is een plus
• Kennis en ervaring van MVC en OOP
• Je kent je weg in een agile/scrum omgeving
• Je spreekt vloeiend Nederlands

Packagedeal:
• Tot €4500,00 bruto maandsalaris op basis van kennis, ervaring en fulltime
• Pensioenregeling
• 25 vakantiedagen
• Volledige reiskosten vergoeding
• Laptop
• Vaste werkplek
• Thuiswerken in overleg
• Lunch op kantoor

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn Sterrk IT-recruitment, sterk in het verbinden van mensen en in het vinden van de perfecte fit. Sterrk is IT-recruitment dat gevoel vooropstelt. De mens staat centraal en dat resulteert in een oprechte, openhartige en duurzame relatie.
Contactpersoon Sterrk IT Recruitment
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures PHP Developer in Amersfoort