Vacature Software Developer C / C++ - Amersfoort

Amersfoort

Aatop ICT
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als Software Developer C/C++ maak je onderdeel van het uit ontwikkelteam en werk je aan kwalitatief hoogwaardige software. Het is dan ook jouw doel dat de software die jij oplevert voldoet aan het ontwerp en aan de gestelde specificaties. Je werkt veel samen met diverse collega’s (bijvoorbeeld collega’s van de Business of Architecten). Binnen deze organisatie wordt Agile gehanteerd. Aan de hand van een goed beschreven proces wordt de software ontwikkelt. Als Software Ontwikkelaar wordt je betrokken bij de diverse onderdelen van het ontwikkelproces. Dit biedt interessante persoonlijke ontwikkelmogelijkheden.

De software die je ontwikkelt betreft hoogwaardige ERP-software. Deze ERP-software wordt door internationale organisaties gebruikt. In het jouw werkzaamheden als Software Ontwikkelaar heb je oog voor de belangen van de klanten. Dit resulteert in gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige software. Je bent sterk kwaliteitsgericht, je werkt in een klein team (dat onderdeel uitmaakt van een groot bedrijf).

lees meer

Functie-eisen
  • HBO- / WO-niveau (bijvoorbeeld Informatica, Wiskunde of daaraan verwant)
  • Je bent analytisch sterk
  • Je hebt ruime ervaring in C, C++
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift.
Taalvaardigheid Vereist: Engels
Salarisinformatie Bruto € 4.500 - € 5.000 p/m
Aantal uur per week Fulltime
remarks
Overige info
  • Salaris: € 55.000 - € 65.000 bruto per jaar (afhankelijk van opleiding en ervaring);
  • Een internationale werkomgeving;
  • Een informele werkcultuur en volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Onze klant betreft een internationaal softwarehuis. Zij ontwikkelen met name software producten die over uitgebreide, ingebouwde functionaliteiten beschikken. Onze klant investeert veel in productontwikkeling en verbetering. Het doel hierbij is om hun klanten de best mogelijke software ervaring te bieden voor een zo laag mogelijke cost of ownership. De organisatie streeft naar uitwisselingsvermogen tussen oplossingen, innovatie en ontwikkelingen over al haar productlijnen. Dit doen zij zodat klanten eenvoudig oplossingen kunnen toevoegen, veranderen, upgraden of aanpassen, met de veranderende bedrijfsbehoeften mee.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Developer in Amersfoort