Vacature Java back-end developer bij VWPFS in Amersfoort, backend ontwikkelaar, fullstack, Golang, € 70.000

Amersfoort

VWPFS
 • VWPFS
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Werk jij graag mee aan de digitalisering van Volkswagen Pon Financial Services? In jouw rol als Java back-end developer werk jij aan de ontwikkeling en doorontwikkeling van diverse webservices en applicaties in de cloud. Ben jij als back-end developer thuis in Java en Golang? Lees dan snel verder.

Over deze functie
Je komt te werken binnen het IT product & technology development team (bestaande uit 18 collega's) met een sterke focus op cloud oplossingen, innovatie en nieuwe technologieën. Integratie development, machine learning, robotics en cloud development zijn onderwerpen die voor jou meer dan bekend zijn. Jij focust je op het ontwikkelen van cloud oplossingen en neemt hierbij ook de benodigde infrastructuur, database(s) securitymaatregelen en best practices mee. De applicaties die gebouwd worden zijn vaak generieke backend componenten (Cloud) die gebruikt worden door andere afdelingen, waaronder change. Deze applicaties zijn zowel client facing (denk aan o.a. fleet management) maar ook business support. Daarnaast worden integratielagen gebouwd tussen legacy on premise en Cloud systemen.

Jouw verantwoordelijkheden
Volkswagen Pon Financial Services gebruikt AWS, ontwikkelt met Java / Golang en je bent medeverantwoordelijk voor de implementatie en adoptie van development automatisering en het opzetten van frameworks binnen de cloud. Daarnaast heb je in jouw rol regelmatig contact met diverse stakeholders en zorg je ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. Door middel van een goede samenwerking en afstemming lever jij, samen met het team, concrete resultaten op.
 

lees meer

Functie-eisen Jouw skillset
 • Minimaal 2 jaar werkervaring als back-end of fullstack developer
 • Kennis van Java is vereist. Programmeertalen als Golang, Terraform, Concourse, OpenAPI (REST/JSON), React, TypeScript, of vergelijkbare kennis zijn wenselijk
 • Enige kennis of ervaring met Cloud Native development (AWS, GCP, Azure, OpenStack) is een grote pre
 • Je hebt een agile mindset en werkt graag aan continue verbeteren en leren
 • Je bent communicatief vaardig en weet hoe je een goede samenwerking aangaat met diverse stakeholders

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Salarisinformatie Bruto Max. € 5.000 p/m

afhankelijk van kennis en ervaring
Overige info Arbeidsvoorwaarden
 • Uitstekend salaris van € 5.000,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een bonus, 13e maand en 30 vakantiedagen en 5 ATV dagen
 • Mooie extra's zoals een pensioenvergoeding, korting op private lease, autoverzekering en financieringen en een bijdrage aan een collectieve ziektekostenverzekering
 • Opleidingsmogelijkheden via de VWPFS Academy zodat jij het beste uit jezelf haalt
 • Bij VWPFS staan deuren altijd open, er is een informele sfeer met veel ruimte voor zelfstandigheid.
Over Volkswagen Pon Financial Services
Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG (gelieerd aan Volkswagen AG) en Pon Holdings. VWPFS financieren, leasen en verzekeren niet alleen de mooiste automerken, maar bieden financiële oplossingen voor elke vorm van mobiliteit. Dat doen zij voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en kleinbedrijf en particulieren. Hierin is geen vraag te gek en geen oplossing te vergezocht. De medewerkers geven elke dag het uiterste om de flexibele, betrouwbare en professionele partner voor klanten te zijn. Daar krijgen zij energie van!

Solliciteer!
Wil jij graag impact maken én werken bij een toonaangevende werkgever? Wij vertellen met enthousiasme graag meer over de vacature. Solliciteer via de button of neem bij vragen contact op met Youssef via [email protected] of 0628346666.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Volkswagen Pon Financial Services is een joint venture van Volkswagen Financial Services AG (gelieerd aan Volkswagen AG) en Pon Holdings. VWPFS financieren, leasen en verzekeren niet alleen de mooiste automerken, maar bieden financiële oplossingen voor elke vorm van mobiliteit. Dat doen zij voor autodealers, wagenparkbeheerders, midden- en kleinbedrijf en particulieren. Hierin is geen vraag te gek en geen oplossing te vergezocht. De medewerkers geven elke dag het uiterste om de flexibele, betrouwbare en professionele partner voor klanten te zijn. Daar krijgen zij energie van!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Backend Developer in Amersfoort