Vacature Junior Project Management Office (PMO) - Amersfoort (IT consultancy, onbepaalde tijd contract)

Amersfoort

Korndewal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende start van jouw carrière als Project Management Officer (PMO) bij een innovatieve IT Consultancy organisatie? Een spilfunctie tussen de Business & IT waarbij je uitgedaagd wordt met complexe planningsvraagstukken? Voor een vast dienstverband zijn we per direct op zoek naar een aankomend Project Management Officer (PMO).

Wat ga je doen?

Als Project Management Officer (PMO) ben je verantwoordelijk voor de planning, bewaking en rapportage van uitdagende IT Projecten. Je onderhoudt contact met internationale partners, klanten en opdrachtgevers waarbij je zorgt voor een overzichtelijke projectadministratie.

Je vervult een spilfunctie waarbij je de projectmanager en/of productmanager ondersteunt in de dagelijkse werkzaamheden. Je draagt hiermee rechtstreeks bij aan een betere sturing, transparantie en ondersteuning tijdens projectwerkzaamheden en oplevering aan de klant.

Als Project Management Office (PMO) draag je bij aan het optimaliseren van in- en externe processen waarbij je opgedane kennis borgt. Je werkt veel samen met de consultants van de multidisciplinaire Microsoft 365 & SharePoint, Security & Infra en Dynamics 365 teams.

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt bij voorkeur over een bedrijfskundige vooropleiding waarbij ervaring als Project Management Officer (PMO) een absolute pre is;
 • Je hebt ervaring met het optimaliseren van processen en weet jouw bevinden te borgen voor hergebruik in nieuwe projecten;
 • Je wordt graag uitgedaagd met complexe planningsvraagstukken en weet zelfstandig de vertaalslag te maken naar een concrete oplossing; 
 • Je haalt plezier uit het onderhouden van contact met interne collega’s, klanten en strategische partners waarbij je dagelijks Engels spreekt;
 • Je bent analytisch, to-the-point en jouw werkwijze omschrijft zich als klantgericht, pragmatische aanpak en resultaatgericht.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie waarbij je rechtstreeks in dienst treedt bij een IT Consultancy organisatie gevestigd in Amersfoort. Naast de mogelijkheid om binnen jouw functie als Project Management Officer (PMO) te groeien kan dit een mooie opstap zijn richting IT projectmanagement.
 • Een functie bij een vooruitstrevende consultancy organisatie die gebruik maakt van de nieuwe Microsoft technologieën; 
 • Een contract voor onbepaalde tijd met de mogelijkheid om tussen de 32 en 40 uur per week te werken;
 • Een goed salaris (vraag hier gerust naar) aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling die prestatieafhankelijk wordt uitgekeerd;
 • Naast een salaris krijg je een vaste onkostenvergoeding, laptop en telefoon zodat je overal kan werken;
 • Standaard 27 vakantiedagen waarbij ouders kunnen rekenen op extra vrije dagen (ouderschapsverlof, zorgverlof etc.).
 • Je krijgt de ruimte om jouw kennis bij te houden dankzij het volgen van opleidingen en behalen van certificeringen.
Onze Klant

De klant waarvoor wij een Project Management Officer (PMO) werven is gevestigd in Amersfoort en telt ongeveer 65 vaste medewerkers. Met verschillende expertises onder één dak en een eigen softwareoplossingen helpen ze organisaties met de praktische inzet van Microsoft oplossingen en Cloud Security.

Binnen de organisatie vind je collega’s die functioneel- en technisch actief zijn met o.a. Microsoft 365, Azure, SharePoint, Dynamics 365 en Cloud Security. Volgens het “nieuwe werken” is er veel ruimte voor persoonlijke groei, deeltijd- en thuiswerken.

Interesse

Heeft onze vacaturetekst jouw interesse gewekt? Neem dan rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal via 033-4779337 of [email protected]
Maykel behandelt jouw reactie vertrouwelijk en neemt graag de tijd om jou meer te vertellen over de organisatie.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:
 • Doornemen cv/ telefonische kennismaking;
 • Kennismakingsgesprek Directeur;
 • Inhoudelijk gesprek Lead Consultant/ MT;
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Korndewal is specialist in ICT Recruitment & Consultancy. Wij adviseren en ondersteunen ICT Professionals sinds 2006 bij het vinden van de ideale uitdaging.

Tijdelijke- en permanente functies bij MKB, grootbedrijf, overheid en stichtingen. Divers aanbod van actuele ICT vacatures bij directe eindklanten. Wij zijn er voor starters op de arbeidsmarkt tot ervaren ICT professionals. Carrière mogelijkheden op MBO+, HBO en WO niveau. Van helpdesk tot consultancy of management posities.

Wij behandelen reacties vertrouwelijk en organiseren indien wenselijk kennismakingsgesprekken buiten kantoortijden. Neem gerust contact op als je waarde hecht aan persoonlijke en professionele ondersteuning bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Project Coordinator in Amersfoort Bekijk alle soortgelijke vacatures