Vacature Software Tester - Amersfoort (vaste baan, 32-40 u p/w, klein team)

Amersfoort

Korndewal
 • Korndewal Bedrijfsprofiel
 • Autodidact of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wil jij als Software Tester betrokken worden bij het gehele software ontwikkeltraject waar veel ruimte is om nieuwe ideeën direct toe te passen? Voel jij jezelf prettig binnen een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en betrokken collega's? Voor een vast dienstverband in Amersfoort zijn wij op zoek naar zelfstandige Software Tester!

Wat ga je doen?
Als Software Tester maak je onderdeel uit van een scrumteam dat momenteel 7 collega's telt. Je bent samen met jouw collega's verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van een breed scala aan softwareoplossingen voor organisaties actief in vastgoedonderhoud en beheer. Je zorgt er vanuit jouw expertise voor dat het uiteindelijke softwareproduct goed functioneert en geen bugs bevat.

Jouw uitdaging ligt in het verder professionaliseren en optimaliseren van de manier waarop bestaande en nieuwe softwareoplossingen getest worden. Je documenteert testplannen, de resultaten en levert de release notes op. Je vervult vanuit jouw expertise een spilfunctie tussen de business, development en hebt daarbij veelvuldig contact met de product owner.

Als Software Tester bepaal je de haalbaarheid en doelstellingen om de testprocessen waar mogelijk te automatiseren. Je realiseert, implementeert en borgt de geautomatiseerde testen en zorgt ervoor dat testsets up-to-date blijven. Je maakt plannen om kwaliteit te verbeteren waarbij je de voorstelt aan de developers.

lees meer

Functie-eisen Je hebt hbo-niveau qua werk- en denkwijze en hierbij veel ervaring in het test vak. Je hebt ervaring in het zelfstandig (op afstand) werken en bent in staat om eigen werk te prioriteren en uit te voeren. Je bent gestructureerd in je werk en hanteert een analytische insteek.

Je bent gedreven om de hoogste kwaliteit te leveren en enthousiast over je eigen vakgebied. Je beschikt over minimaal drie jaar recente werkervaring als tester en hebt bij voorkeur ervaring met testen van in .NET ontwikkelde (web)applicaties. Je bent bekend met Agile testen en Scrum methode.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie als Software Tester binnen een hecht team met veel ruimte voor eigen initiatief en brede invulling van jouw functie. Je komt terecht binnen een organisatie waar de functies niet strak afgebakend zijn en gebruiksvriendelijke software nog centraal staat.
 • Vaste baan (GEEN DETACHERING) waarbij je rechtstreeks in dienst treedt bij onze klant in Amersfoort;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontplooiing en initiatief binnen een informele organisatie met een platte organisatiestructuur;
 • De mogelijkheid om 32 – 40 uur per week te werken waarbij een goede balans bestaat tussen thuiswerken en aanwezigheid op kantoor in Amersfoort;
 • Een marktconform salaris gebaseerd op kennis en ervaring, 26 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en reiskostenregeling;
 • Naast een gezamenlijke lunch, laptop, vergoeding voor de telefoon ontvang je ook een bijdrage voor een thuiswerkplek;
 • Moderne kantoorlocatie in Amersfoort die uitstekend met de fiets, het OV en de auto te bereizen is;
 • Een creatief en innovatief team waarbij er naast de gezamenlijke passie voor de techniek ook de ruimte is om het weekend door te spreken.
Onze klant

Met een hecht team dat momenteel minder dan 10 medewerkers telt wordt er hard gewerkt aan een breed scala software oplossingen voor organisaties actief in vastgoedbeheer en onderhoud. Je kan hierbij denken aan de slimme inzet van data om onderhoudsplannen voor noodzakelijk onderhoud aan gebouwen, terreinen en installaties te verbeteren. Nieuwsgierig naar de organisatie, collega's of softwareoplossingen? Neem dan gerust contact op via 033-4779337.

Geïnteresseerd

Heeft onze vacaturetekst jouw interesse gewekt? Neem dan rechtstreeks contact op met Maykel Korndewal via 033-4779337 of [email protected]

Maykel behandelt jouw reactie vertrouwelijk en neemt graag de tijd om jou meer te vertellen over de organisatie.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:
 • Doornemen cv/ telefonische kennismaking;
 • Kennismakingsgesprek directeur/ eigenaar;
 • Inhoudelijk gesprek scrumteam/ consultant;
 • Ondertekenen arbeidsovereenkomst.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Met een hecht team dat momenteel minder dan 10 medewerkers telt wordt er hard gewerkt aan een breed scala software oplossingen voor organisaties actief in vastgoedbeheer en onderhoud. Je kan hierbij denken aan de slimme inzet van data om onderhoudsplannen voor noodzakelijk onderhoud aan gebouwen, terreinen en installaties te verbeteren. Nieuwsgierig naar de organisatie, collega's of softwareoplossingen? Neem dan gerust contact op via 033-4779337.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!