Vacature Scrum Master / Agile DevOps - Amersfoort

Amersfoort

iSense
 • iSense
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Scrum Master met minimaal 5 jaar ervaring en wil jij aan de slag bij een grote internationale organisatie die met innovatieve technologieën mensen met elkaar verbindt? Wil jij met je Scrum/Agile vaardigheden een software team vooruit helpen en zorgen voor de uitvoering en continue verbetering van de Agile/Scrum methodiek en principes? Lees dan snel verder! 

Als Scrum Master bestaan je werkzaamheden uit;

 • Uitvoeren en continue verbeteren van de Agile en Scrum methodologie en principes;
 • Begeleiden van Stand-ups, planning, sprint demo's en retro's;
 • Verbeteren van processen, verwijderen van obstakels en zorgen dat het team optimaal (blijft) werken;
 • Stimuleren van ontwikkeling van kwaliteit, productiviteit en zelfsturing binnen het team.

lees meer

Functie-eisen

Je beschikt over;

 • Bewezen HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in de rol als Scrum Master;
 • Diverse relevante certificaten (bijvoorbeeld PSM en CSM);
 • Kennis/ervaring met scaling vraagstukken middels SAFe en/of LeSS;
 • Ervaring met IT implementaties binnen complexe omgevingen;
 • Ervaring met Agile tooling (Azure DevOps), DevOps en Continuous Delivery;
 • Goede beheersing van de Engels en Nederlandse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving

Als Scrum Master ga je in een DevOps team aan de nieuwste digitale technologieën werken om klanten over de hele wereld te ondersteunen met het optimaliseren van (afval)waterzuivering systemen. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning zorgen jij en je team voor inzichten die ernstige milieu en watervervuiling weten te voorkomen. Jouw ervaring als Scrum Master zorgt voor continuïteit in het team en de voortdurende (door)ontwikkeling van kwaliteit en productiviteit. 

Zo is de organisatie al meer dan honderd jaar actief bezig met het aanpakken van confrontaties die wij als samenleving aangaan. Zo zijn ze druk bezig met de groeiende wereldbevolking en de gevolgen voor steden, de toenemende druk op verkeer en vervoer, de beschikbaarheid van hulpbronnen, energie, afvalvraagstukken en de vraag naar schoon drinkwater, waterzekerheid en veiligheid. Sinds de opkomst van technologieën als AI, Deep Learning en Machine Learning worden er grote technologische stappen gemaakt. 

Als Scrum Master ga je aan de slag in een deel van de organisatie wat zich specialiseert in digitale oplossingen. Jij komt te werken in een software development team bestaande uit zeven collega's waar jij ervoor zal zorgen dat ze zo optimaal mogelijk samenwerken middels de Agile en Scrum methodologie en principes. Hiervoor begeleid je de stand-ups, verzorg je de sprint planning, sprint demo's en retrospectives. Samen zorgen jullie voor toonaangevend werk waar de samenleving trots op mag zijn!

Binnen deze uitdaging vertaal je complexe vraagstukken naar heldere analyses die je kunt presenteren richting product owners en andere teamleden. Je faciliteert het Scrum proces, bewaakt de kaders en zorgt ervoor dat niets het team in de weg staat om professioneel en gedegen werk af te leveren. Je beschikt over een sterke organisatie sensitiviteit, weet om te gaan met tegengestelde belangen en weet bruggen te slaan waar nodig om de productiviteit te verhogen. Niet alleen communicatieve vaardigheden zijn van groot belang, maar ook organisatietalent, aanpassingsvermogen en een sterk luisterend oor. Je zal intern de ambassadeur zijn voor Agile werken. 

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden en kennis nog verder te ontwikkelen door aanvullende cursussen, hackathons, bootcamps en nog vele andere leuke activiteiten!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!