Vacature SALESMANAGER WITH INTERNATIONAL VISION - Maasland

Maasland

Sam Recruitment
  • Sam Recruitment Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
Omschrijving
Salesmanager With International Vision
 
  
Wat ga je doen?

Als Sales Manager word je verantwoordelijk voor het exporteren van fruit & groente naar de Europese markt. Je staat dagelijks in contact met grote internationale klanten. Naast het feit dat je constant aan het zoeken bent naar nieuwe afzetkanalen, besteed je ook veel aandacht aan de bestaande relaties. Bij deze relaties probeer je het assortiment uit te breiden en zo gunstig mogelijke prijs af te spreken. In deze functie zal je communiceren met klanten voor een juiste afstemming van wens en behoefte. Je doet zelf de prijs- en hoeveelheidsonderhandelingen met klanten. De organisatie is zeer volwassen waardoor je minder met randzaken als logistiek en finance te maken zal hebben en je meer kan richten op wat jij leuk vindt namelijk commercie!

Wat wordt jou geboden?

•    Een mooi salaris tussen de €4700 - €5500 bruto per maand
•    Een aantrekkelijk bonus systeem
•    Een open en multiculturele internationale organisatie waarbij eigen initiatief wordt beloond
•    Telefoon en laptop van de zaak.
•    25 Vakantiedagen met pensioenopbouw

Wat wordt er van jou verwacht?

•    3-5 jaar werkervaring in de Sales Accountmanagement
•    Minimaal HBO werk/ denk niveau
•    Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Een extra taal is een pre (voertaal is Engels)
•    Je bent ambitieus, proactief en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
•    Je bent flexibel kwa reizen (klanten bezoeken)

Waar ga je werken?

Het bedrijf is een producent en leverancier van een grote diversiteit aan vers groente en fruit. De producten die zij leveren komen uit eigen productie. Hierdoor kunnen ze snel reageren op veranderingen in de markt.  Met hun jarenlange ervaring in de groente- en fruitsector zijn zij een betrouwbare leverancier voor de retail, food supply en foodservice in Europa. Daarnaast hechten ze veel waarde aan de klik met de klant, gaan ze vooral lange termijn relaties aan en zetten ze vol in op innovatie en duurzaamheid van de productie.

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop "Solliciteer op deze vacature'' om direct te solliciteren. Mocht je informatie over de vacature of werkzaamheden hebben, voel je dan vrij om contact met mij op te nemen via [email protected] Mocht je zelf niet geïnteresseerd zijn, maar je kent wel dé persoon voor deze functie laat ons dan wat weten want wij stellen hier bijzondere beloningen tegenover. Kijk op onze website bij "Recommend a friend'' voor meer informatie.

Locatie:
Standplaats; Regio Maasland. Binnendienst/Buitendienst.

Contactpersoon:

Barbara Doganay

Recruitment Consultant
Gespecialiseerd in Sales FMCG Professionals

+31 20570 8120
[email protected]
 
 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 4.700 - € 5.500 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities.

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen.

lees meer

Contactpersoon Barbara Doganay
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures IT Manager in Maasland Bekijk alle soortgelijke vacatures