Vacature Database Developer - Aalsmeer

Aalsmeer

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In Aalsmeer zoek ik per direct een database developer op het SQL platform die ook functioneel beheer kan doen. Het hoofdkantoor staat in Kudelstaart waar je ook soms werkt. Deze klant is de grootste exporteur van een volledig Nederlands eigen product, wat komt er nu in je op? Ben erg benieuwd!

Op de IT afdeling zijn in totaal 15 mensen werkzaam. Het team waar jij in komt te werken is 3 man groot. De organisatie is verder te typeren als informeel, pragmatisch en no nonsense.

Ter uitbreiding van het huidige team is de organisatie op zoek naar een applicatiebeheerder met grondige kennis van SQL ontwikkeling. Je onderhoud inkoop, verkoop en administratiesystemen. Je vertaald functionele wensen in technische oplossingen. Je schrijft/ wijzigt stored procedures/ SQL queries en test de software op basis van functionaliteiten. Kortom een zeer veelzijdige functie met erg veel vrijheid.

– Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau
– Je hebt ervaring in beheer van systemen
– Je hebt ruime ervaring met SQL ontwikkeling(stored procedures, triggers, functies)
– Je hebt bij voorkeur ervaring in de logistieke branche
– Functioneel ontwerpen kunnen maken en deze ook technisch kunnen uitvoeren
– Je kan zowel zelfstandig alsmede in teamverband prima functioneren

Binnen deze functie moet je denken aan een salarisschaal tussen de 3.000 en 3.800 o.b.v. 40 uur waarbij je flexibele werkuren hebt. Je zult een interne functie in Aalsmeer gaan invullen. Verder zijn er standaard secundaire aspecten als pensioenregeling, reiskosten etc.

Ben jij geïnteresseerd in een leuke, nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Neem dan snel contact met mij op! Ik ben te bereiken via  of op 088 321 8 123/06-14234165. Tot snel!!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Menno Mouthaan
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Aalsmeer Bekijk alle soortgelijke vacatures