Vacature .NET developers alle niveaus gezocht! - Aalsmeer

Aalsmeer

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Zie jij IT ook als belangrijkste factor in het voorblijven van de concurrentie? Werk je graag in een bedrijf waar goed wordt geïnvesteerd in IT en staat kwaliteit en performance ook bij jou hoog in het vaandel? Dan is dit bedrijf iets voor jou!

De IT afdeling is verdeeld over de vestigingen Naaldwijk en Aalsmeer, om zo dicht mogelijk bij de business te kunnen opereren. Op de IT afdeling werken zo’n 10-15 ontwikkelaars, verdeeld over drie teams. Ze zijn vooral op zoek naar versterking voor het belangrijkste team, zij ontwikkelen namelijk het pakket dat verkopers en inkopers van de organisatie wereldwijd ondersteunt. Maar ook voor het online team, dat verantwoordelijk is voor de website, zijn ze op zoek naar versterking met fullstack junior ontwikkelaars.

Je zult werken aan het nieuwe dataintegratie platform dat gebouwd wordt. De organisatie heeft een duidelijk beeld van hoe ze met alle data om willen gaan en daar moet een hoop voor ontwikkeld worden. Denk aan een nieuwe architectuur die de datagedrevenheid kan ondersteunen en het herstructureren van koppelingen.

Binnen het team werk je met een uitgebreide stack bestaande uit onder andere C# .NET, Visual Studio, .NET Core, REST API’s, SQL, WCF, SOAP, XML en Azure DevOps. Junioren kunnen binnen het online team fullstack aan de slag, maar medior en senior developers gaan zich vol focussen op de backend. In Nederland zijn vestigingen in Naaldwijk en in de omgeving van Aalsmeer en om de binding tussen beide vestigingen te behouden, zul je 1 keer in de week bij de andere vestiging aansluiten bij het team. Een leaseauto of reiskostenvergoeding is hier trouwens bespreekbaar!

Ook wanneer je niet met alle bovengenoemde technieken ervaring hebt, gaat de organisatie graag het gesprek met je aan. Het belangrijkste is dat je interesse hebt in het domein en van aanpakken houdt!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een HBO of WO diploma in de richting van Informatica;
 • Je hebt ervaring met C# NET en SQL Server;
 • Voor de senior positie: je bent zeer sterk in de backend;
 • Je hebt ervaring met het maken van koppelingen applicaties met REST API’s;
 • Kennis van .NET Core is een grote pre;
 • Kennis van Cloud technieken zoals Azure zijn een pre;
 • Je bent bekend met Agile werken;
 • Je hebt interesse in het domein.

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 24 vaste vakantiedagen met de optie om 7 dagen bij te kopen;
 • Een goede pensioensregeling;
 • Een telefoon én laptop van de zaak;
 • Eindejaarsuitkering;
 • Een leaseauto of reiskostenvergoeding is bespreekbaar;
 • De mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen;
 • Flexibele inlooptijden;
 • Korting op bloemen en iedere 2 weken een bloemetje van de zaak;
 • Werken bij een gezellige organisatie waar de IT-afdeling van hoge waarde is!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, [email protected] of bellen naar 020 8201 118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Onze klant, met vestigingen in Aalsmeer en Naaldwijk, is binnen Nederland een grootmacht op het gebied van bloemen, planten en accessoires. Deze one stop shop voor bloemisten is van nature geen IT-bedrijf, maar dankzij hun sterke innovatiebeleid in de IT laten zij de concurrentie achter zich. Door niet alleen te focussen op het leveren van een kwalitatief goed product, maar in te zetten op data analyses en modellen waarmee voorspellingen kunnen worden gedaan kunnen de klanten online nog beter bediend worden. Om de huidige en toekomstige groei aan te kunnen wordt er een nieuw dataintegratieplatform gerealiseerd en daarvoor wordt er gezocht naar .NET developers van alle niveaus!

De geschiedenis van de organisatie gaat meer dan 50 jaar terug en tegenwoordig is in hun vele (web)winkels een wijd assortiment te vinden op het gebied van bloemen en planten. De organisatie er van overtuigd dat ze het verschil maken door voorop te lopen op het gebied van IT. Hun digitale kanaal gaat keihard en dat willen ze blijven uitbouwen. Er worden hier geen concessies gedaan als het gaat om kwaliteit, performance, look en feel van de website en verschillende apps. IT wordt hier niet gezien als een kostenpost, maar juist als een kans. Vandaar ook dat er een investeringsklimaat heerst waarbij heel veel mogelijk is. Er wordt geïnvesteerd in een goede werkplek en de juiste tooling.

Qua sfeer voelt het bedrijf aan als een familiebedrijf, terwijl het dat qua omzet, ambities en internationale reikwijdte niet is. Wereldwijd werken er 1400 collega’s voor deze organisatie, waarvan ongeveer 60 bij de IT-afdeling horen. De werksfeer op de IT afdeling is supergaaf, ze zitten in een opwaartse spiraal waarbij er meer geïnvesteerd en gedaan wordt. Het geeft collega’s een hoop energie om samen met het team dingen te realiseren waar mensen echt op zitten te wachten. Voor medewerkers wordt ook goed gezorgd, ze doen alles om er voor te zorgen dat je plezier hebt in je werk. Denk aan de juiste faciliteiten, maar ook iedere twee weken een bloemetje!

Ben jij op zoek naar een energieke werkomgeving waarbij IT als belangrijkste factor wordt gezien en vind je het leuk om in de bloemenbranche aan de slag te gaan? Lees dan hieronder snel het functieprofiel door en solliciteer!

lees meer

Contactpersoon Romy van der Kleij
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Aalsmeer Bekijk alle soortgelijke vacatures