Vacature Senior .NET Inhouse vacature in Aalsmeer - Aalsmeer

Aalsmeer

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij de senior ontwikkelaar die het leuk vindt om met de nieuwste technieken te werken in een ICT onderneming die software applicaties ontwikkelt? Vind jij het belangrijk dat je inspraak hebt in technische zaken? Dan is dit de vacature voor jou.

Binnen het overkoepelend development team zijn er twee teams met in totaal 12 developers. Je werkt samen in een scrumteam met voornamelijk ervaren developers, maar ook een database specialist en een tester. Ook heeft het team een grootmeester als product owner, namelijk: de eigenaar himself! Door de jaren heen weet hij alles van de software en het programmeren. Dit betekent dat je verzekerd bent van een goede sparringspartner! Jij gaat als enthousiaste backend developer aan de slag aan uiteenlopende software oplossingen in het team van 12 knappe koppen. Samen met je teamleden werk je aan uitdagende software voor diverse eindgebruikers en denk je constant mee over het verbeteren van deze software en het nieuwe product. Je werkt met de nieuwste technieken aan de nieuwe generatie van het product en hier heb jij inspraak in.

Dit is een werkgever die je veel mogelijkheden geeft om jezelf zowel in de diepte als in de breedte te ontwikkelen. Tel daar de inspirerende sfeer en het uitstekende arbeidsvoorwaardenpakket bij op en je hebt een topbaan. Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Reageer dan snel!

lees meer

Functie-eisen
 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • 8+ jaar ervaring in .NET / C#
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Ervaring met Azure, Visual Studio, Entity Framework .NET Core is een pré
 • Je wilt graag mee denken over de architectuur van producten

lees meer

Overige info
 • Werken aan geavanceerde oplossingen, binnen een inspirerende organisatie
 • Werken aan projecten voor grote klanten
 • Een gemixt team van jong talent en ervaren professionals
 • Collegiale en informele sfeer
 • Een inspirerende, ruime werkomgeving
 • Volop de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Snel uitzicht op een vast contract voor onbepaalde tijd
 • Unieke, gethematiseerde werkplekken
 • Veel ontspanning: darts, airhockey, tafeltennis, pooltafel en fitness met doucheruimte.

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, [email protected] of bellen naar 020 8201 118

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf bestaat al 30 jaar en is een groeiend softwarehuis die complexe informatiesystemen ontwikkelt voor klanten in Nederland, Europa en zelfs daarbuiten. Het bedrijf is gevestigd in Aalsmeer en is op zoek naar een senior backend ontwikkelaar die het team komt versterken. Ze hebben een finance gerelateerd product op de markt gebracht dat in 5(!) continenten wordt gebruikt.

Het product is een applicatie waarmee klanten hun dienstverlening wat betreft transacties en geldstromen efficiënt kunnen uitvoeren. Hierbij kun je denken aan het verzamelen van transactiedata en het verrijken van deze gegevens zodat tarieven voor transacties beter kunnen worden berekend. Dit vraagt om een goed opgezet en doordacht framework, waar je graag aan mee denkt en werkt. De software die ze bij dit bedrijf maken, is heel breed. Zo lopen de eindgebruikers uiteen in billing managers die processen controleren, interne gebruikers die orders invoeren en eindklanten waar webportalen en apps voor worden ontwikkeld. Deze breedte in software biedt dus veel uitdagingen waar jij je tanden in kan zetten. Dit bedrijf plaatst je niet in een hokje; jouw taken worden zo diep en breed zoals jij zelf wil.

Ze maken veel gebruik van de nieuwste technieken waaronder .NET Core en Azure DevOps. Het verder ontwikkelen van deze huidige oplossing en werken aan de volgende generatie heeft de focus. Als je eenmaal een goed beeld hebt van de markt van de bestaande generatie kun je actief meedenken over hoe ze het product beter kunnen maken, door nieuwste technieken te gebruiken.

Wat dit bedrijf zo leuk maakt om voor te werken, is dat het totaalpakket écht uniek is. Inhoudelijk gezien levert het veel technische uitdagingen, je komt te werken met een team knappe koppen en de sfeer is er informeel en gezellig. Deze uniekheid zal je meteen opvallen bij het eerste gesprek. De werknemers werken hier allen al jaren. Het bedrijf is financieel gezond en ze willen hun medewerkers daar in mee laten meeprofiteren. Een ander bijzonder punt is dat het bedrijf kan worden gezien als “Technocratisch”, waarbij techneuten dus veel te vertellen hebben en er echt naar ze geluisterd wordt.

Het kantoorpand heeft een unieke flair: elke ruimte heeft een ander thema en de werknemers hebben een ontspannende werkplek. Ze hebben ook een sport/ontspanningsruimte en een dakterras, waar ze ’s zomers vaak met zijn allen zitten. In het pand is er een lounge voor de werknemers waarin ze even tot zichzelf kunnen komen of een potje kunnen spelen aan de pooltafel. ’s Middags wordt er gezamenlijk geluncht in een kantine met rustgevende mediterrane sfeer. Ze zijn momenteel ook bezig met de keuken om te bouwen tot een echte coffee corner. Verder worden er buiten werk tal van activiteiten georganiseerd, waardoor er een hechte teamspirit heerst en er een goede werksfeer is. Het doel is om werknemers uitdagende banen te bieden in een ontspannen en inspirerende omgeving.

lees meer

Contactpersoon Tesse Ruttenberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Aalsmeer Bekijk alle soortgelijke vacatures