Vacature Ervaren Softwareontwikkelaar gezocht (PHP, Symfony) - Kampen

Kampen

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Werk jij het liefst aan diverse projecten, maar wel voor een interne klant? Waarbij je als team bijdraagt om de beleving van klanten én medewerkers te verbeteren? Dan is dit een interessante functie!

De functie:

In deze functie ga je aan de slag met de doorontwikkeling van het applicatielandschap. Om de businessprocessen vloeiend te laten verlopen is softwareontwikkeling van essentieel belang. Dit gebeurt veelal inhuis en middels eigen ontwikkelde applicaties. Als senior softwareontwikkelaar ben je betrokken bij het uitdenken van het ontwerp, en het vertalen van functionele eisen naar gebruiksvriendelijke software. Je stelt de nodige documentatie op zoals het technisch ontwerp en codebeschrijvingen, maar adviseert bijvoorbeeld ook de tester inzake de testketen. Hiernaast voer je code-reviews op merge-requests uit van andere ontwikkelaars.

De development afdeling binnen het bedrijf telt momenteel 14 collega’s variërend van junior tot senior niveau. Ze werken momenteel vanuit 2 multidisciplinaire scrum teams en willen graag een derde team opzetten. Binnen de teams werken niet alleen back-end (php) developers maar ook front-end, data analisten en UX-designers.

Ontwikkelingen waar ze momenteel bijvoorbeeld mee bezig zijn bijvoorbeeld het versoepelen van het verhuisproces, het verbeteren van de complete architectuur en het wegwerken van legacy code in zowel front- als back-end.

Gevraagde skills:

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Ruime ervaring als PHP-ontwikkelaar
 • Ruime ervaring met/kennis van Symfony (of vergelijkbaar framework)
 • Je bent bekend met SOLID principes en hebt ervaring met CI/CD pipelines
 • Je bent een collegiale teamspeler en vindt het leuk om andere (junior/medior) ontwikkelaars te helpen in hun ontwikkeling
 • Ervaring met JavaScript frameworks (Vue.js / React) is een pré

Arbeidsvoorwaarden:

Allereerst bieden ze een uitdagende functie met afwisselende werkzaamheden. Er is veel ruimte om jouw expertise in de verschillende teams en projecten in te zetten. Hiernaast bieden ze medewerkers graag ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Verder kun je hier verwachten:

 • Een contract voor 32, 36 of 40 uur per week
 • Salarisindicatie tot € 4.000, – bruto per maand
 • Volledige reiskostenvergoeding
 • Pensioenregeling
 • 25 vakantiedagen & 8% vakantiegeld
 • Dagelijks verzorgde lunch.

De organisatie:

Deze organisatie is ruim 20 jaar geleden begonnen als kleine, onafhankelijke leverancier voor internet, tv en telefonie. Als organisatie hechten ze veel waarde aan informatiebeveiliging, de beste kwaliteit en dit alles tegen vaste & lage tarieven. Hun server staat op één van de veiligste plekken van Nederland en zijn zowel fysiek als digitaal beveiligd met de modernste technologie.

Inmiddels werken er zo’n 100 mensen op het kantoor. Samen streven ze ernaar een positieve en zinvolle bijdrage te leveren aan de samenleving.

Enthousiast?

Stuur dan je cv naar . Voor vragen over de vacature kun je mij ook bereiken via 088 – 321 8 123 of 06 – 13646755.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mark Blanken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!