Vacature Testautomation Engineer in Java gezocht! - Heerenveen

Heerenveen

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Jouw nieuwe uitdaging ligt bij een internationale organisatie gevestigd in Friesland. De organisatie levert software op het gebied van financiële data. Zij hebben 3 grote producten die het voor marktleiders makkelijker maakt als het gaat om investeringen en risicofactoren. De software systemen die zij ontwikkelen worden geleverd aan toonaangevende financiële instellingen, zowel nationaal als internationaal. Naast de software levert deze partij diverse diensten die ondersteuning bieden op het gebied van kostenbeheersing.

De sfeer intern is internationaal en informeel. Het bedrijf heeft ongeveer 50 medewerkers van verschillende nationaliteiten. De lijnen zijn kort en er wordt veel aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling. De mensen binnen dit bedrijf hebben passie voor software en hebben een “no nonsense” mentaliteit. De voertaal binnen het bedrijf is Engels wat betekend dat ook Engels sprekende kandidaten kunnen reageren op deze vacature.

Vanwege de groei van het bedrijf is het IT team op zoek naar ondersteuning op het gebied van QA. Je komt terecht in een Scrumteam van zo’n  6 ontwikkelaars, een senior tester en een product owner. Samen met je team zorg je voor de kwaliteit van het product waaraan je werkt. Dagelijks krijg je te maken met testautomatisering. Een belangrijk onderdeel hiervan is het schrijven van test automation scripts in Java, waarbij je nauw samenwerkt met de Java developers. Ook draag je je steentje bij als het gaat om gebruikersacceptatietesten. Verder krijg je te maken met End2End testing en werk je aan het uitbreiden van de acceptatie criteria.

Wat heb je nodig?

– HBO werk- en denkniveau
– Minimaal 3 jaar ervaring met software testen
– Minimaal 1 jaar ervaring met testautomatisering
– Testscripts kunnen schrijven in Java
– Linux, JIRA, Bamboo/Jenkins, Confluence
– Cucumber, Selenium, Jmeter
– SoapUI (pré)

Aanbod:

– Salaris € 3.000,- tot € 4.500,- (Afhankelijk van kennis en ervaring)
– 25 vakantiedagen
– Bonusregeling
– Reiskostenvergoeding
– Premievrij pensioen
– Jaarcontract (Met uitzicht op vast dienstverband)

Is dit de uitdaging die jij zoekt? Neem dan nu contact op via 088-32 18 123 of 06-28193055 en vraag naar Rik Braal!

Direct solliciteren kan via www.StarApple.nl of mail je cv naar

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rik Braal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!