Vacature Software developer AI - Heerenveen

Heerenveen

.NET Professionals
  • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Werk jij graag in industriële omgevingen met machines en robots? En heb jij affiniteit en ervaring in kunstmatige intelligentie? Dan is deze vacature wat voor jou!

Het draait om een inhouse functie. Vanuit het hoofdkantoor in Heerenveen zal je werken aan hun doel, namelijk “slimmere” software leveren voor machines en robots. Als Medior of Senior wordt er vertrouwd op jouw expertise. Je krijgt je eigen projecten en de vrijheid om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan. De verantwoordelijkheid voor deze projecten ligt bij jou.

Je werkt veel zelfstandig maar werkt vaak ook nauw samen met de andere ontwikkelaars. Er wordt gewerkt met Agile SCRUM en er wordt jou alle mogelijkheid geboden te sparren en overleggen met je collega’s. Samenwerking en communicatie is dan ook van groot belang binnen dit IT team. Het werk dat je uitvoert is erg divers. Je kan werken aan de embedded software van de machines of juist aan de mobile software. Het is in ieder geval van groot belang dat jij belangstelling hebt voor techniek.

Momenteel werken ze qua embedded software veel met C++, wat betreft de back-end zijn Java, C# en Delphi erg populair en qua mobile werken ze met zowel Objective-C, Android en Windows. Het is een innovatief bedrijf en staat open voor nieuwe technieken. Je zult je hier wat dat betreft niet snel vervelen! De komende tijd zal onze klant de kunstmatige intelligentie rollen steeds minder uit externen ontlenen en willen dit meer intern gaan opzetten. Hier hebben ze dus kandidaten voor nodig die Artificial Intelligence gestudeerd hebben al dan niet hiermee gewerkt hebben, weten wat Big Data is, hoe je hiermee kan werken, maar ook C++ ervaring hebben.

lees meer

Functie-eisen

• Je hebt minimaal een relevant HBO diploma opzak;

• Een WO diploma is een pre;

• Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in industriële automatisering;

• Je wordt enthousiast van automatisering en techniek;

• Hebt kennis en/of ervaring met kunstmatige intelligentie;

• Je hebt kennis van OOP;

• Je hebt (werk)ervaring met C++;

• Je hebt (werk)ervaring met VB;

• Het hebben van een rijbewijs is een pre;

• Je bent communicatief vaardig;

• Je kunt goed samenwerken.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info

• Een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en werkervaring;

• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;

• Werken in een IT team met enkel professionals;

• Na je proefperiode gelijk een contract voor onbepaalde tijd!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-Team, [email protected] of bellen naar 020 8201 118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit innovatieve, milieubewuste en dynamische bedrijf in Heerenveen ontwikkelt op hoog niveau software voor machines en robots. Ze bestaan al meer dan 25 jaar en zijn een bekende naam in de markt. In 2015 zijn ze gefuseerd met ander toonaangevend bedrijf in Nederland en daarmee flink uitgebreid. Zo hebben ze inmiddels al 500 werknemers en zijn ze op zoek naar meer! De medewerkers zijn werkzaam op verschillende locaties in Nederland. Het IT team werkt vanuit Heerenveen aan zeer complexe software. Dit team maakt het mogelijk dat zowel mobiele als vaste machines zelfsturend te werk kunnen gaan. Dit scheelt hun klanten veel arbeid. Steeds meer bedrijven willen gebruik maken van hun diensten, en dat is te merken op de werkvloer. Geen dag is hetzelfde en je hoeft je hier ook nooit te vervelen! Het werk is namelijk zeer divers. Van embedded software voor machines tot mobile development met Android of iOS of tegenwoordig zelfs zelfsturende programma's die onderhoud zoveel mogelijk automatiseren. Binnen dit bedrijf werken verschillende gespecialiseerde developers. Er wordt gebruik gemaakt van verscheidene technologieën, waaronder C++, C# .NET, Java, PHP, Objective C, Big Data, AI, en nog veel meer.

Ze begeven zich dus op het gebied van Industriële automatisering en software development. Daarin hanteren ze een eigen bestuderingplatform waarin een alternatief geboden wordt voor PLC en SCADA. De platformen zijn toestel afhankelijk qua onderhoud en zijn momenteel bezig met een 'zelflerend project' dan voorspellend kan zijn in de onderhoud hiervan. Hier gebruiken ze dus kunstmatige intelligentie voor. Daarnaast maken ze ook steeds meer gebruik van IoT om de communicatie tussen systemen en de data hiervan efficiënter te ontsluiten. Ze staan dan ook bekend om hun 'Smartindustry', 'Smartproduction en - maintenance'.

De diensten die onze klant aanbiedt worden gebruikt door kleine(re) bedrijven maar ook door bedrijven zoals Philips, één van de meest geautomatiseerde bedrijven in Europa. Veel van de machines en robots die Philips gebruikt draaien op de besturingen van dit bedrijf. Het gaat hierbij om productiemachines. Door middel van de software die zij ontwikkelen en onderhouden kan de werkwijze van de machines en robots worden bediend, onderzocht en verbeterd. Hierin hebben ze flink wat concurrentie, maar er zijn er weinig zo gespecialiseerd in hun vak als de werknemers die hier aan de slag zijn. Verder onderscheiden ze zich doordat ze milieubewust te werk gaan. Andere toonaangevende klanten die ze beheren zijn: Scania en Tatasteel.

lees meer

Contactpersoon Maggy Molenaar
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Heerenveen Bekijk alle soortgelijke vacatures