Vacature Inhouse Frontend Developer narrowcasting software - Sittard

Sittard

Java Professionals
 • Java Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij als Frontend Developer affiniteit met Mobile development en ben je woonachtig in de regio Sittard? Maak je graag onderdeel uit van een succesvol internationaal bedrijf en wil jij je steentje bijdragen aan software die wereldwijd zichtbaar is? Wil je werken in een prettige werksfeer en op een plek waar je werk spannend, gevarieerd en uitdagend is? Lees dan vooral verder!

Als Frontend developer werken binnen dit team biedt je de mogelijkheid om zowel aan de front- als backend met verschillende nieuwe technieken aan de slag. Zo wordt er zowel met Angular.JS en Cordova gewerkt. Het team bestaat momenteel uit zeven backend developers en er is met name op frontend behoefte aan versterking, al wordt jouw mogelijke bijdrage aan de backend kennis ook ten zeerste gewaardeerd. Er wordt reeds gewerkt met elementen van Agile werken en werken op basis van Scrum. Dit wordt de komende tijd verder uitgebreid en eventuele inbreng van jou is zeker welkom.

Je werkt met het team aan projecten van buitenlandse klanten. Over het algemeen draait Sittard haar eigen projecten, maar het komt geregeld voor dat vanwege de grootte van projecten er intensief wordt samengewerkt met collega developers uit Noorwegen. De duur van projecten varieert van twee weken tot drie maanden. Centraal staat de afwisseling en variatie in het werk dat hierbij komt kijken. Projecten nu je bij zou kunnen aanhaken zijn bijvoorbeeld voor Razer gaming muizen.

De functie biedt je de mogelijkheid te werken voor verschillende klanten en dat maakt dat geen enkel project het zelfde is. Developers vinden dan ook veel uitdaging en variatie in hun werk. Eigen inbreng wordt erg gestimuleerd en is er vanuit de organisatie ook veel aandacht voor wat medewerkers zelf willen. Dit maakt dat medewerkers jarenlang blijven werken voor deze organisatie.

lees meer

Functie-eisen
 • Uitgebreide ervaring met HTML5, CSS3, MySQL, Javascript en Angular.JS;
 • Kennis van Python, PHP API’s;
 • Taalonafhankelijke mindset en de wens om met innovatieve technologieën te werken;
 • Ervaring met Bootstrap, SASS/LESS, VueJS, GIT en mobile development is een pre;
 • Je hebt de drive om nieuwe dingen eigen te willen maken en je vast te bijten in een project;
 • Je bent een teamplayer die proactief aan de slag gaat en houdt van verantwoordelijkheid.

lees meer

Overige info
 • Werken aan afwisselende, uitdagende maatwerkprojecten voor internationale klanten;
 • Professionele en gezellige collega’s in Sittard en ver buiten de Limburgse grenzen;
 • Jaarcontract met uitzicht op vast;
 • Prima salaris, 29 vakantiedagen en een aantrekkelijke pensioenregeling;
 • Bedrijfsfitness, lunches, regelmatig bedrijfsborrels en feestjes;
 • Hip en mooi kantoor met een dynamische, open sfeer en platte organisatie;
 • Werken aan softwareprojecten waarvan het resultaat wereldwijd terug te zien is!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het Java-Team, [email protected] of bellen naar 020 8203 666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Dit bedrijf komt oorspronkelijk uit Noorwegen en heeft sinds 1991 een locatie in Limburg. Er worden sindsdien narrowcasting oplossingen ontwikkeld voor de verschillende sectoren, waaronder de retail, transport, autobranche, gezondheidszorg en entertainment. Hierbij kun je denken aan schermen, video wall, smartphones en tablets in winkels waarbij met behulp van de ontwikkelde software, de schermen op afstand kunnen worden aangestuurd.

Voor bedrijven zoals Nike, H&M, Coca Cola, Hünkemoller maar ook Toyota, IKEA, Audi, Heineken zijn maatwerkoplossingen voor verschillende digitale communicatieoplossingen ontwikkeld. Het platform en de software draait in ongeveer 100 landen en is op meer dan 500.000 schermen en honderdduizenden players wereldwijd te zien. Met behulp van het platform kan worden bepaald wie waar wanneer welke content ziet. Ook kunnen boodschappen automatisch en ad hoc worden aangepast op basis van locatie eigenschappen zoals taal, weer en valuta maar ook vanuit bijv. Twitter worden gegenereerd.

Met de komst van smartphones en tablets is de laatste jaren de vraag alleen nog maar sterker toegenomen in een snelveranderende markt naar narrowcasting oplossingen. Ook de vraag naar real-time verwerking van informatie neemt fors toe. Het veranderlijke karakter van het domein maakt de software uniek en dat blijkt wel uit het feit dat er wereldwijd vraag is naar deze oplossing. Vanuit verschillende kantoren in Amerika, Australië, Japan en Europa worden maatwerkoplossingen voor klanten ontwikkeld. De huidige standplaats in Limburg – Sittard - is verantwoordelijk voor het voldoen aan de vraag van klanten vanuit heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Wereldwijd werken er zo’n 400 mensen over de hele wereld voor dit bedrijf, waarvan ongeveer 35 medewerkers vanuit Sittard. Het team hier bestaat vooral uit Nederlandse medewerkers, maar vanwege de samenwerking met het team in Noorwegen is het team heel internationaal ingesteld.

Er heerst een groot teamgevoel en heerst een hele fijne werksfeer. Het bedrijf is beroemd en berucht om de gezellige en tot in de puntjes georganiseerde feesten inclusief huisband.

lees meer

Contactpersoon Roy Out
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!