Vacature Microsoft Power BI Consultant, omgeving Hengelo (OV) of Amsterdam

Hengelo (OV)

Victa B.V.
 • Victa B.V. Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Microsoft Power BI Consultant
Wij zijn op zoek naar een Business Intelligence Consultant die alle ins en outs van Power BI kent. Word jij super enthousiast van het idee dat je onze klanten mag helpen de juiste informatie uit hun data te halen en hier fantastische dashboards voor te bouwen? Reageer dan nu!

Wie ben jij?
Jij bent een ervaren consultant, wordt helemaal blij van Business Intelligence en de wereld van Power BI kent voor jou geen geheimen meer. Je bent ambitieus, creatief en servicegericht. Door je analytische vermogen en sociale vaardigheden, weet je de behoefte van de klant haarfijn te definiëren en ze te verbluffen met nieuwe inzichten, verborgen informatie, rapportages en een geweldig advies.
Als het bovenstaande op jou van toepassing is dan zijn de technologieën als MS SQL Server, SSIS, SSAS en SSRS een piece of cake voor jou. Dat je van cloud oplossingen zoals Azure SQL Datawarehouse, Azure Analysis Services, Azure Data Factory en Office 365 enthousiast wordt vinden wij niet meer dan logisch.

 

lees meer

Functie-eisen Als BI Consultant werk je aan toffe projecten en draag je bij aan de ontwikkelingen en oplevering van Business Intelligence oplossingen. Je ontwerpt, programmeert en test rapportageoplossingen en interactieve dashboards. Je bent verantwoordelijk voor het hele traject van strategie tot ontwikkeling en optimalisatie van BI-oplossingen. Waar mogelijk denk je proactief mee met de klanten en investeer je in een lange termijn relatie door kwalitatief hoogwaardige oplossingen te realiseren.
Wat neem je nog meer mee: 
 • Je bent HBO/WO werk en denkniveau;  
 • Je hebt een brede algemene IT-kennis; 
 • Je hebt relevante ervaring in business consulting; 
 • Je denkt in data oplossingen, structuren en mogelijkheden; 
 • Je hebt een overdosis aan kennis van Power BI (Front-end en back-end); 
 • Je hebt kennis van van SQL/Database tools en datamodelleer technieken; 
 • Certificaten van Microsoft en/of Certified Business Intelligence Professional; 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Overige info Werken moet vooral leuk zijn, uitdagend en het liefst elke dag anders. Bij ons vind je precies wat je zoekt. Natuurlijk bieden we een uitstekend salaris, volop doorgroeimogelijkheden, leuke klanten en een prettige, informele werksfeer. Daarnaast bieden we veel kansen en mogelijkheden in de IT branche, met een zeer divers takenpakket en de vrijheid om je eigen functie te creëren.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Met meer dan 10 jaar ervaring heeft Victa innovatieve business intelligence (BI) oplossingen geleverd aan meer dan 800 klanten in diverse sectoren. Ons doel is om organisaties te helpen data gestuurd te worden door gegevens te visualiseren op een manier die eenvoudig inzichten genereren om zodoende betere zakelijke beslissingen te kunnen maken. We bedienen onze klanten vanuit 3 kantoren in Nederland, het Caribisch gebied en Duitsland. We hebben meer dan 50 werknemers en groeien in een snel tempo.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!