Vacature Medewerker ICT - Hengelo (OV)

Hengelo (OV)

RGN-hoofdkantoor Randstad
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij ervaring op het gebied van ICT en wil jij het 1e aanspreekpunt zijn voor vragen en storingen omtrent ICT? En ben jij fulltime beschikbaar? Kom dan werken als ICT medewerker bij het ROC van Twente.

wat bieden wij jou
 • CAO MBO schaal 7 (13,04 - 19,58 bruto per uur)
 • Een leuk en enthousiast team
 • Een jaarcontract met kans op een vast contract
 • Gratis online trainingen via Goodhabitz
wie ben jij

Jij bent oplossingsgericht en leergierig. Je vindt het leuk om in een team te werken, maar kan ook prima zelfstandig werken. Verder heb je:

 • Jij hebt een afgeronde ICT opleiding mbo niveau 4
 • Jij hebt ervaring met het oplossen van eerstelijns ICT storingen
 • Jij hebt kennis van Windows 10 en Microsoft Office pakket
 • En het zou mooi zijn als jij ook nog ervaring hebt met ITIL, LEAN en/of Agile
wat ga je doen

Als ICT medewerker ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van ondersteuning aan
medewerkers en studenten. Je verzorgt hierbij technische en functionele ondersteuning. Je hebt een dienstverlenende houding en kunt de medewerkers of studenten goed te woord staan. Je bent in staat om 1e lijn storingen of vragen zoveel mogelijk zelfstandig op te lossen. Jij bent een harde werker, maar hebt ook tijd om gezellig met je collega's te kletsen.

Je wordt primair ingezet voor het uitvoeren van locatie beheertaken. Deze werkzaamheden
omvatten:

 • het verhuizen en aansluiten van apparatuur
 • het leveren van gebruikersondersteuning op locatie en de uitgifte van apparatuur en installatie van applicaties
 • het registreren en bewaken van meldingen en wijzigingen
 • het verbeteren en optimaliseren van werkprocessen
 • het begeleiden van stagiaires
waar ga je werken

Bij ROC van Twente draait alles om onderwijs. Daar zijn we voor, dat is ons bestaansrecht. Docenten helpen groeien in hun kennis over educatieve technologie, zodat ze nieuwe
werkvormen kunnen inzetten en studenten een rijkere leerervaring krijgen. De dienst educatieve Technologie & ICT biedt de benodigde ondersteuning aan de medewerkers in het onderwijs bij innovatie en de inzet van educatieve technologie. Daarnaast onderhoudt en beheert de dienst de ICT-infrastructuur van ons ROC. Bij deze dienst ga jij aan de slag.
Collega’s en studenten kunnen bij deze dienst terecht voor vragen, storingen en klachten op ICT-gebied. Maar ook de verantwoordelijkheid voor de informatievoorziening, informatieveiligheid & privacy en de informatiesystemen die daarbij ingezet worden, behoren tot de taken van de dienst.

sollicitatie

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Solliciteer dan direct en wij nemen binnen drie werkdagen contact met je op. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 13,04 - € 19,58 p/u
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures ICT Medewerker in Hengelo (OV)