Vacature Informatiemanager, UWV - Hengelo (OV)

Hengelo (OV)

RGN-hoofdkantoor Randstad
 • RGN-hoofdkantoor Randstad Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Vast contract
 • 28 - 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij klaar met je hbo opleiding? Heb je verstand van planning en control? Puzzel je in je vrije tijd graag en heb je een goed cijfermatig inzicht?

Wil je graag een mooie start maken binnen UWV SMZ in Hengelo?
Lees dan snel verder! Wie weet ga jij binnenkort aan de slag als Medewerker informatiebeheer!

wat bieden wij jou
 • Bruto uurloon tussen € 13,95 en € 21,83
 • Opdracht voor een jaar met uitzicht op vast!
 • Volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen
 • 28 tot 36 uur per week
 • Thuis en op kantoor werken!
 • De vacature staat ook open voor starters
wie ben jij

Jij bent het cijfermatig geweten van het district. Daarvoor moet je wel wat in je mars hebben en stevig in je schoenen staan!
Het gaat er om dat je echt begrijpt wat er nodig is om medewerkers en management te kunnen voorzien van juiste informatie en adviezen. Wat wij bij voorkeur willen terugzien in jou als kandidaat:

 • je hebt minimaal een Hbo-diploma, bijvoorbeeld bedrijfskunde of economie
 • je bent analytisch sterk, ziet verbanden en bent voortdurend op zoek naar procesverbeteringen
 • je beschikt over de competenties oordeelvorming en probleemanalyse
 • je hebt overtuigingskracht en toont initiatief
wat ga je doen

Als Medewerker informatiebeheer ben je de gesprek- en sparringspartner voor zowel medewerkers, adviseurs als management op de locatie.
Je denkt en kijkt in mogelijkheden wat zich vertaalt in scherpzinnige adviezen. Je ervaart samenwerking als essentieel onderdeel van je functie. Daarbij kun jij je goed inleven in de situatie van de medewerker, de adviseur en de manager en sta je open voor hun zienswijzen en overtuigingen. Je leert hier graag van en past je insteek zonodig aan. Je durft een afwijkend standpunt in te nemen en vast te houden en durft te escaleren als de situatie daar om vraagt. Je weet draagvlak voor je adviezen te creëren en kunt omgaan met weerstand. Het motiveren van anderen gaat je goed af dankzij jouw uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

 • Je levert begrotingen en prognoses aan waarin je de (beleids)afspraken hebt vertaald
 • Je verzamelt, bewerkt en levert informatie aan over de productie, de processen, de klant en de personeel inzet.
 • Je houdt de prognoses en resultaten nauw in de gaten
 • Waar nodig signaleer je risico’s en geef je advies.
 • Je voorzien van meerdere scenario’s om de bedrijfsvoering te verbeteren of ontwikkel je aanvullende instrumenten
waar ga je werken

Je komt te werken bij de divisie Sociaal Medische Zaken (SMZ) district Overijssel Gelderland-Noord, op de afdeling Business Control & Kwaliteit (BC&K).

Divisie Sociaal Medische Zaken (SMZ) kijkt bij ziekte wat iemand nog wél kan. Of maakt met klanten afspraken over inspanningen om vanuit ziekte terug te keren op de werkplek.

BC&K is een stafafdeling en houdt zich namens de districtsmanager SMZ bezig met het tijdig informeren, adviseren en het plaatsen van de kritische noot over de informatie voor de beheersing van de bedrijfsvoering binnen het district. Hiermee wordt de districtsmanager SMZ in staat gesteld te sturen op organisatiedoelen, het volgen van de prestaties en de resultaten als ook de verantwoording daarover.

sollicitatie

Ben je enthousiast geworden en wil je graag bij UWV SMZ aan de slag als Medewerker informatiebeheer? Solliciteer dan zsm, met een up-to-date CV. Voeg een duidelijke motivatie toe waarom jij geschikt bent voor deze functie én waarom je graag bij het UWV aan de slag wilt.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 13,95 - € 21,83 p/u
Overige info Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm. We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten. Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Informatiemanager in Hengelo (OV) Bekijk alle soortgelijke vacatures