Vacature Senior projectleider ICT - Hengelo (OV)

Hengelo (OV)

ZGT
 • ZGT Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De afdeling ICT bestaat uit 55 medewerkers en verzorgt het dagelijkse beheer en onderhoud van complexe- en bedrijf kritische ICT-systemen van ZGT. De ICT-infrastructuur van ZGT is uniek en hangt met heel veel processen samen die direct van invloed zijn op de kwaliteit van zorg die wij aan onze patiënten bieden. Je kunt het rustig hebben over een speeltuin voor ICT-ers bestaande uit vier interne datacenters, één netwerk wat draait op twee verschillende locaties, een geavanceerde storage infrastructuur (SAN/NAS) en ca. 500 (virtuele) servers, 4500 gebruikers, 450 applicaties (deels in de cloud), 3400 werkplekken die grotendeels gebruik maken van Citrix Virtual Apps and Desktops en VMware Horizon View en aan de backend wordt gebruik gemaakt van zowel Microsoft als Linux systemen.

lees meer

Functie-eisen Je komt te werken in een grote en complexe organisatie met veel verschillende afdelingen, processen en mensen en je hebt daardoor soms ook met tegenstrijdige belangen te maken. Het is daarom essentieel dat je beschikt over een gezonde dosis mensenkennis en ‘people skills'. Daarbij ben je in staat om helder en duidelijk te blijven communiceren en je bent transparant in de beslissingen die je neemt. Het vloeiend mee bewegen met zowel vooruitgang als tegenslagen binnen projecten gaat jou natuurlijk af.

Wij vragen van jou:
 • Je beschikt over een aantoonbaar Hbo werk- denkniveau.
 • Graag zien wij dat je een ICT gerelateerde opleidingsachtergrond hebt.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectleider met complexe projecten.
 • Je hebt kennis en kunde op het gebied van projectmanagement.
 • Je beschikt over relevante werkervaring en hebt met succes multidisciplinaire projecten geleid.
 • Je beschikt minimaal over een certificaat op gebied van IPMA of Prince II en eventueel aangevuld met Lean.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie De arbeidsovereenkomst is voor onbepaalde tijd en kan zo spoedig mogelijk in gaan. Het aantal uren bedraagt 36 uur per week. Het salaris is ingedeeld in FWG 55 en bedraagt maximaal € 4.227,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast ook 8,33% eindejaaruitkering, 8,33% vakantietoeslag, en per jaar 57 uur (flexibel te besteden) Persoonlijk Levensfase Budget. Wij bieden een zeer goede werk/privé balans (wij zijn erg flexibel in hoe jij je 36 uren per week invult, 4 werkdagen per week is mogelijk). Je krijgt een uitstekende pensioenvoorziening via het PFZW. Wij faciliteren graag jouw ontwikkeling en het volgen van opleidingen vinden wij vanzelfsprekend. Een laptop, iPad, mobiele telefoon en thuiswerken worden door ons gefaciliteerd. De CAO Ziekenhuizen is van toepassing.

lees meer

Aantal uur per week 36 uur
Wij zijn erg flexibel hoe jij je 36 uur werkt per week.
Overige info Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Freddy Bekken, manager ICT, op telefoonnummer 06 12 96 34 76. Freddy vertelt jou graag meer over deze vacature en waarom het zo mooi is om als Senior Projectleider ICT voor ZGT te werken.

Wij checken referenties en stellen het op prijs dat je in je sollicitatie aangeeft wie wij daarvoor kunnen benaderen. Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt als Topklinisch Ziekenhuis bij aan betere zorg door continu te werken aan verbetering en innovatie. ZGT is lid van de STZ en biedt naast goede basiszorg ook gespecialiseerde zorg op hoog niveau aan patiënten in Twente en omstreken. Daarnaast biedt ZGT zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Projectleider ICT in Hengelo (OV) Bekijk alle soortgelijke vacatures