Vacature Werkplekbeheerder / Systeembeheerder - Hengelo (OV)

Hengelo (OV)

Hogeschool Tio
 • Hogeschool Tio Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 20 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben je op zoek naar een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland? Solliciteer dan op de functie Werkplekbeheerder / Systeembeheerder bij Hogeschool Tio.

De functie
Werken als werkplek- / systeembeheerder bij Tio betekent dat geen dag hetzelfde is. Je optimaliseert de ICT-voorzieningen op de vestigingen, houdt de ICT-voorzieningen operationeel en je biedt ondersteuning aan de vestiging, de docenten en de Tio-studenten. Denk aan het implementeren van nieuwe hard- en software, het inrichten van laptops, het beantwoorden van vragen over digiboards en printers en het support van een aantal applicaties. Samen met je collega-systeembeheerders onderhoud je de systemen en voer je wijzigingen door. Word je hier enthousiast van? Dan is Tio op zoek naar jou!

Wat biedt Tio?
Een uitdagende baan bij één van de beste hogescholen van Nederland. De afdeling ICT bij Hogeschool Tio bestaat uit 15 gedreven professionals die in de volle breedte zorgdragen voor de ICT-services voor de educatieve- en de bedrijfsprocessen. Voor de komende jaren is er een ambitieus programma opgesteld om de ICT-faciliteiten bij Hogeschool Tio verder te professionaliseren. Hogeschool Tio staat voor kwaliteit en als werkplek / systeembeheerder heb je daarin een belangrijke rol.
Ongeveer 2/3 van je tijd ben je op de vestiging in Hengelo en 1/3 van je tijd op de vestiging in Groningen. Beide locaties zijn op 10 minuten loopafstand van het station.
 
Over Hogeschool Tio
Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling. We verzorgen erkende hbo-, mbo4- en masteropleidingen op het gebied van business, hospitality en toerisme. Jaarlijks studeren ongeveer 2000 studenten aan onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. De kwaliteit van ons onderwijs wordt in diverse onafhankelijke studiegidsen en -onderzoeken hoog aangeschreven. Hogeschool Tio staat voor:
 • Kleinschalig en persoonlijk. We werken met kleine klassen van ongeveer 11 studenten. Dit garandeert persoonlijk contact met studenten en daardoor kunnen we hen echt individueel begeleiden en laten groeien.
 • Excellent. We stimuleren studenten om te excelleren. Onze docenten krijgen alle ruimte om studenten te helpen zich in hun vak te verdiepen.
 • Ondernemend. Tio is een particuliere hogeschool. Daardoor kunnen we kleinschalig onderwijs bieden en veel aandacht geven aan individuele studenten. We zijn flexibel en kunnen snel reageren op actuele ontwikkelingen. Zo kunnen onze studenten sinds het begin van de coronacrisis alle lessen online én live volgen.

lees meer

Functie-eisen De ideale kandidaat
Tio zoekt een allround, communicatief sterk en servicegerichte werkplek- / systeembeheerder.
Je beschikt in elk geval over:
 • hbo werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 jaar werkervaring met werkplek- en systeembeheer;
 • zeer goede kennis van Microsoft-besturingssystemen, bij voorkeur gecertificeerd (MCP, MCTS);
 • kennis van virtualisatie en storage strekt tot de aanbeveling;
 • gedegen kennis van netwerkinfrastructuur en -apparatuur is een pre;
 • een flexibele instelling en goede communicatieve vaardigheden;
 • je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed opereren;
 • ervaring in een coördinerende rol of de ambitie deze rol op te pakken;
 • kennis van en ervaring met TOPdesk en onderwijs specifieke applicaties is een pre.
Op de vestigingen zijn regelmatig activiteiten buiten kantooruren. Denk aan open dagen, introductiedagen, overleggen van docenten en studentevents. Essentieel onderdeel van de functie is dat jij hierbij aanwezig bent om de ICT op rolletjes te laten verlopen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Interesse?
Dan komen wij graag met jou in contact. Solliciteren kan tot en met 29 augustus 2021 uitsluitend via de knop 'solliciteer' onderaan deze pagina. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met: Louis van Dieteren, Manager ICT via [email protected]

Op uiterlijk 13 september 2021 ontvang je van ons een reactie op jouw sollicitatie.

Tio's helpdesk is via de webchat of [email protected] bereikbaar bij eventuele technische problemen bij het solliciteren.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Hogeschool Tio is een particuliere onderwijsinstelling. We verzorgen erkende hbo-, mbo4- en masteropleidingen op het gebied van business, hospitality en toerisme. Jaarlijks studeren ongeveer 2000 studenten aan onze vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Rotterdam en Utrecht. De kwaliteit van ons onderwijs wordt in diverse onafhankelijke studiegidsen en -onderzoeken hoog aangeschreven.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Hengelo (OV) Bekijk alle soortgelijke vacatures