Vacature Full Stack Developer (MyPoi World - Hengelo) - Hengelo (OV)

Hengelo (OV)

MyPoi World
 • MyPoi World
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Een developersfunctie waarbij je werkt aan een eigen product en aan specifieke klantprojecten. Zowel front-end als back-end met de beste tools en technologieën die jij van a tot z beheerst. Zo maak jij als Full Stack Developer bij MyPoi World slimme softwareapplicaties die ons en onze klanten verder helpen.

Functie
Als Full Stack Developer bij MyPoi World in Hengelo zet je klantwensen om in software die werkt. Daarbij ga je altijd op zoek naar de beste oplossing. En of je die nu kunt maken door alles van ‘scratch’ te bouwen of door samen te werken met externe partijen: het belang van de klant zet jij daarbij altijd voorop. Dat doe je niet alleen, maar samen met je Scrum-team van app developers, full stack developers en product owners voor klanten zoals ANWB Kamperen, VELUX, VVV Amersfoort, TripKey, JQ’s, Sjees, FBTT Curaçao en vele anderen.

Dat betekent dat jij als Full Stack Developer bij MyPoi World:
 • werkt aan het CMS, dat MyPoi World zelf ontwikkeld heeft.
 • een bijdrage levert aan mooie projecten voor aansprekende klanten. Een paar concrete voorbeelden? Wat dacht je van het ontwikkelen van een pay-per-use voor het openbaar vervoer, configurator voor bouwprojecten, aansprekende websites voor in de toerisme-branche of een app, waarmee je tijdens je vakantie op Curaçao simpel een tour op het eiland kunt boeken en allerlei korting krijgt bij restaurants en activiteiten. Klinkt goed, toch?

lees meer

Functie-eisen Programmeren kun je leren, alleen heb jij als Full Stack Developer de fijne kneepjes van het vak al aardig onder de knie. Dat zie je niet alleen terug in de code die jij klopt, maar ook in je oplossingsgerichtheid, betrokkenheid en manier van samenwerken. Je bent open, eerlijk en draagt je ideeën uit en over aan collega’s. En een discussie om de juiste, slimste en beste oplossing te vinden voor klanten, ga je niet uit de weg. Ook heb je voor deze vacature Full Stack Developer bij MyPoi World:
 • het liefst een relevant hbo-diploma op zak.
 • zo’n 5 jaar ervaring als Full Stack Developer, waarbij je kennis hebt opgedaan van:
  • .NET, C#, Angular, SQL, Web API en Bootstrap
  • het liefst ook .NET Core
  • Scrum/Agile werken

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 4.500 p/m
Overige info MyPoi World hecht veel waarde aan hoge klanttevredenheid, kwaliteit en een open en eerlijke communicatie. MyPoi World is ambitieus en maakt alleen die oplossingen waar klanten en het team zelf enthousiast van worden. Plezier hebben in het werk staat voorop, maar dat er ook meer is dan werk alleen, begrijpen ze bij MyPoi World als geen ander.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden
 • een bruto maandsalaris tussen de €3.500,- en € 4.500,- per maand, afhankelijk van kennis, kunde en ervaring.
 • direct een contract voor onbepaalde tijd.
 • de mogelijk om 2 à 3 dagen per week thuis te werken na covid19. Nu wordt er sowieso thuisgewerkt en verloopt het contact via Teams.
 • een inspirerende werkplek in de Hazemeijer – beter bekend als de Creatieve Fabriek op steenworp afstand van station en het centrum van Hengelo.
 • de allerbeste tools om mee te werken.
 • een aantrekkelijke pensioenregeling en een reiskostenvergoeding.
 • respect voor je werk-privé-balans.
   
Solliciteren
Gave vacature hé?! Als jij ervan overtuigd bent dat jij dé Full Stack Developer voor MyPoi World in Hengelo bent: solliciteer nu. Hoe? Door je cv te uploaden of gebruik te maken van “apply with LinkedIn”. Waarom? Die vraag beantwoord je zelf, door de motivatie die je uploadt bij ‘extra document’.

Heb je nog vragen over deze vacature Full Stack Developer in Hengelo?
 • bel Sagé Maenen via 06 31 69 31 81
 • stuur een mail aan [email protected]
 • chat met Sagé via zijn virtual meeting room op Whereby (https://whereby.com/e-people)
 • breng een bezoekje aan de website van e-people. Daar vind je naast deze vacature verschillende video’s die meer informatie geven over deze vacature. Denk aan een interview met een toekomstig collega en directeur, maar ook een rondleiding op je nieuwe werkplek
Overigens is het vak van consultant voor Sagé geen 9 tot 5 baan. Je kunt me dus ook gewoon ’s avonds en in het weekend bereiken.

Procedure
Zodra we de juiste match zien, leggen we je sollicitatie en cv voor aan onze opdrachtgever MyPoi World. Zien zij dezelfde match dan ontvang je een uitnodiging om kennis te maken. Het eerste gesprek heb je met directeur Frank de Kruiff en een toekomstige collega. In een tweede gesprek ontmoet je je directe collega’s, waarna er nog ruimte is voor een test. Als gewenst kun jij als toekomstig Full Stack Developer bij MyPoi World zelf nog bepalen wie je nog het hemd van het lijf wilt vagen over deze functie en het werken bij MyPoi World.

De hele procedure is erop gericht om van twee kanten grondig kennis te maken. Jij mag alles vragen zodat jij de juiste keuze kan maken. We willen van beide kanten geen twijfels en MyPoi World bekrachtigt dit met een contract voor onbepaalde tijd.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Van een eenvoudige website of app tot een compleet systeem, dat bestaat uit verschillende applicaties (Web, App, API, Console): op basis van zelf ontwikkelde technologie biedt MyPoi World totaaloplossingen voor klanten in de bouwsector en reis- en vrijetijdsbranche. MyPoi World is een .NET-huis en waar volledig Scrum/Agile gewerkt wordt.

Opgericht in 2007 staat MyPoi World bekend als een betrokken en oplossingsgerichte organisatie, waarbij kwaliteit en samenwerken centraal staan. Een open cultuur, waarin elke vraag gesteld en beantwoord wordt en oprechte interesse in elkaar kenmerken het bedrijf verder.

Het 10-koppige team bestaat uit app developers, full stack developers, product owners, CTO/netwerkbeheerder en de directeur.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Developer in Hengelo (OV)