Vacature Medior Azure DevOps Engineer - Amstelveen

Amstelveen

ALTEN
 • ALTEN Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Omgevingen slim opzetten, inrichten en stabiel houden in Microsoft Azure om de digitale transformatie van bedrijven een succes te maken—dat is waar een Azure DevOps engineer bij ons voor staat. 

Als ALTEN Software & Cloud Engineering zijn wij volop bezig met digitale transformatie. In onze projecten helpen we bedrijven oplossingen te realiseren met fullstack applicatieontwikkeling, cloud- en data-platformen en de bijbehorende processen. Wij gaan ervan uit dat jij al goed weet wat er komt kijken bij een ontwikkelproject in een enterprise-omgeving. Jij snapt dat een applicatie realiseren meer is dan coderen alleen. Het succes wordt bepaald door ervoor te zorgen dat een applicatie ook goed landt. Daarom ben jij gaan specialiseren als DevOps engineer. 

 We weten dat DevOps breed en veel omvattend is—van versiebeheer tot infrastructuur, van deployment tot monitoring. Jij bent met de verschillende disciplines bekend, maar we realiseren ons ook dat je de diepte hebt opgezocht in enkele ervan, zoals: 

 • Cloud als infrastructuur; 

 • Release orchestration en deployment; 

 • Continuous integration; 

 • Containers; 

 • Tooling. 

In jouw functie werk in projecten aan enterprise-applicaties in Microsoft-omgevingen. Met een DevOps team realiseer je die applicaties en jij richt je vooral op alles wat omgevingen te maken heeft. Maar bij ons ben je consultant en dat betekent meer dan alleen tools en techniek. Wij vinden het belangrijk dat je naast de technische inhoud zelf ook oog hebt voor de context waarbinnen deze wordt gebruikt en dat je hierover kunt adviseren. Dat is onze en jouw toegevoegde waarde. 

 Je bent op een punt in je loopbaan waar je toe bent aan een nieuwe fase. Met jouw ervaring ben je in staat om startende collega’s wegwijs te maken in wereld DevOps en allerlei tools die je hierbij kunt gebruiken. Dit vind je leuk om te doen, want ook daar leer je zelf van. Maar ondertussen houd je je ook bezig met de nieuwe ontwikkelingen in software-development-land, want dat is wat jij als volgende wilt doen.  

 Dan is het fijn dat er ervaren mensen binnen ALTEN zijn aan wie je je kunt optrekken. Wij begeleiden je in de volgende stap van je carrière. Welke richting dat is, is aan jou. Er zijn diverse mogelijkheden: 

 • Technisch diepgang: de specialist die alles weet van bijvoorbeeld CI/CD of virtualisatie; 

 • Technische breedte: de architect die helpt overzicht binnen oplossingen te geven; 

 • Proces: je organisatietalent inzetten om projecten tot een succes te maken. 

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over een afgeronde HBO- of WO-opleiding in een IT-gerelateerde richting. 

 • Je hebt zo’n 2 tot 5 jaar werkervaring, bij voorkeur al als DevOps engineer. 

Jij kan ons met enthousiasme vertellen dat je ervaring hebt met: 

 • Azure platform (IaaS); 

 • Azure DevOps (VSTS/TFS); 

 • Inrichten Azure Pipelines (CI/CD); 

 • Scripting, bijvoorbeeld in Python; 

 • Code-analyse en het managen van code quality; 

 • Werken in een agile projectvorm, zoals Scrum. 

Het is geen vereiste, maar je hebt een streepje voor als je dit weet aan te vullen met: 

 • Dieptekennis van meer dan één of twee DevOps disciplines; 

 • Kennis van container-technologie (Docker, Kubernetes, AKS); 

 • Softwareontwikkeling in C# .NET; 

 • Internet of Things (IoT).

Samen gaan wij op zoek naar een uitdagende opdracht, waarin jouw groei centraal staat en jouw kwaliteiten het best naar voren komen. Daarnaast geloven wij dat je als IT’er nooit bent uitgeleerd en daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen. Onze consultants organiseren bijvoorbeeld regelmatig kennisavonden over nieuwe technologieën, waaraan jij kunt deelnemen. Of misschien vindt jij het zelf leuk om met je collega’s een kennisavond te organiseren? 

Als jij de gesprekken net zo leuk als wij hebben ervaren, dan krijg je een vast contract. De volgende stap is het uitzoeken van een telefoon en auto. Wij maken je laptop gereed en je bent klaar om aan de slag te gaan. Hard werken wordt bij ons beloond met een goed salaris en een bonus, maar relaxen vinden wij net zo belangrijk, dus krijg je van ons 27 vakantiedagen. Niet genoeg? Dan kun je er nog 10 bij kopen. Over je pensioen hoef je je geen zorgen te maken, dat regelen wij voor je (premievrije pensioenregeling). 

Met je mentor en Business Manager ga jij je nieuwe avontuur aan en krijg je vanuit ons de juiste begeleiding. Samen zorgen wij er voor dat jij je ambities kunt verwezenlijken. 

Informatie

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze Corporate Recruiters: regio West (locatie Capelle aan den IJssel) via +31(0)10-463 7700, of regio Zuid (locatie Eindhoven) via +31(0)40-256 3080. Je kunt ook een e-mail sturen naar: [email protected]

ALTEN

ALTEN IT maakt onderdeel uit van ALTEN Nederland en is gespecialiseerd in Softwaretesten, Software Development, BI en Analytics consultancy in verschillende branches. Binnen Alten kom je terecht in een divers maar hecht team dat zich bezig houdt met de laatste ontwikkelingen op het gebied van Agile en software ontwikkeling. Bij ALTEN staan mensen, kennis, plezier en technologie centraal.

Onze klanten bevinden zich in de top 100 van Nederland. De klantenkring varieert van telecomproviders, overheden, energiemaatschappijen, financiële instellingen en industriële ondernemingen tot zakelijke dienstverleners.

ALTEN biedt volop uitdaging, solliciteer daarom nu om ons team te versterken!

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving De ontwikkeling van nieuwe technologieën is kostbaar en vraagt om specialistische kennis. ALTEN is als consultancy en engineering organisatie werkzaam in uiteenlopende (niche-)markten van de hightech sector en de IT. Kennis op het gebied van technologie speelt hierbij een belangrijkere rol, dé centrale pijler binnen ALTEN.

ALTEN zet haar specialistische kennis ook in op het gebied van IT, een belangrijke sector in Nederland. Kwaliteit en betrouwbaarheid, innovaties op het gebied van Big Data en Internet of Things, het zijn zaken waarin we een actieve rol spelen met toonaangevende partners om zo de digitale economie van Nederland te versterken.

lees meer

Contactpersoon ALTEN
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!