Vacature IT Servicedesk Specialist - Amstelveen

Amstelveen

IT-idiots
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Functie omschrijving IT Servicedesk Specialist
Als medewerker van de servicedesk sta je klaar voor alle collega's die gebruik maken van de IT-systemen. Op basis van je brede, praktische IT-kennis los je hun vragen of problemen op. Dat doe je meestal zelf, met je collega’s, binnen de organisatie of daarbuiten met een leverancier. Niet op basis van ‘command en control’, maar met een persoonlijke invulling en met veel ruimte voor jouw eigen initiatief. Wij horen jouw ideeën graag! Een baan met afwisseling met zo nu en dan een flink beroep op creatieve vaardigheden. Is dat iets voor jou?

Functie eisen IT Servicedesk Specialist
  • Een afgeronde opleiding, minimaal op mbo4-niveau;
  • Een passie voor IT en voldoende computerkennis om de meeste vragen te kunnen tackelen;
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden om de interne klant (of de organisatie als geheel middels diverse communicatiekanalen) op de hoogte te brengen van de actuele stand van zaken bij incidenten;
  • De bereidheid om in een wisselend rooster te werken.
  • VOG

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt gedetacheerd via IT-idiots en komt daarvoor bij ons in dienst voor de duur van de opdracht. Onze kundige, ervaren vakmensen fungeren als jouw klankbord, vraagbaak en adviseur gedurende je opdracht. Wanneer je vragen hebt, wilt sparren of wilt bijpraten staat jouw contactpersoon voor je klaar.

- 25 vakantiedagen
- Pensioenregeling
- Leaseauto (wanneer nodig)

lees meer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn IT-idiots: echte vakidioten op het gebied van IT en detachering – daar hebben we bij elkaar zo'n 35 jaar aan ervaring in. Wij zetten dagelijks al onze kennis en kunde van de sector in om jou als IT professional aan interessant, uitdagend werk te helpen.
Dat maken we mogelijk met een groot netwerk aan interessante opdrachtgevers binnen de BeNeLux. Zo hebben we altijd de juiste uitdaging voor jou. Of je nu als systeembeheerder bij de overheid wilt werken of als Java developer bij een groot internationaal bedrijf: niks is te gek. Wij herkennen je talent en zorgen dat jij kunt doen waar je het beste in bent.
Detachering in de IT
IT-idiots werkt voornamelijk op detacheringsbasis. Jij komt als professional in dienst, en wij zorgen ervoor dat je toffe projecten en opdrachten kunt gaan doen. Zo ben je flexibeler dan wanneer je in loondienst bent, maar heb wel meer zekerheid dan een ZZP'er.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Servicedesk Medewerker ICT in Amstelveen