Vacature Junior IT servicedesk medewerker - Amstelveen

Amstelveen

Human Source Group
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als junior IT servicedesk medewerker ga jij aan de slag om honderden interne medewerkers te ondersteunen op het gebied van bijvoorbeeld kassasystemen, mobiele apparaten van medewerkers en storingen van pinautomaten. Deze organisatie bevindt zich in de gastvrijheidsbranche en heeft meerdere bekende dochterondernemingen. Gezien de cruciale werking van de diverse systemen heb je een cruciale rol om incidenten snel op te lossen of te escaleren.

In deze rol kom je terecht binnen een organisatie met intern 100 medewerkers. Onder de tientallen dochterondernemingen werken ook nog zo'n honderden medewerkers verdeeld over meer dan 75 locaties door Nederland verspreid. Dit maakt het een grote organisatie met de ambities om ook internationaal te gaan. Elke dochteronderneming bevindt zich in de gastvrijheids branche. Dit betekent dat snel en concreet schakelen van groot belang is, maar dat jouw werk ook indirect impact heeft op de beleving van vele mensen op dagelijkse basis.

Jij komt hierin terecht in het IT team dat momenteel bestaat uit 4 man. Hieronder valt de IT manager, een support medewerker/functioneel beheerder, een applicatiebeheerder en een junior servicedesk medewerker. Veel hiervan zijn doorgegroeid vanuit één van de dochterondernemingen en snappen dus heel goed hoe de business in elkaar zit. Dit kenmerkt de sfeer binnen het team ook heel erg. Je moet snel kunnen schakelen en je moet snel door kunnen pakken. "Niet lullen maar poetsen" is hier een perfecte omschrijving voor.

In je werk als junior servicedesk medewerker ga jij je met verschillende vraagstukken bezighouden. Je begint je dag met de tickets en mails weg te werken die de avond of het weekend ervoor zijn ingeschoten. Vervolgens zullen rond het middaguur de eerste belletjes van medewerkers binnen komen. Ook zullen geregeld jouw collega's vanuit het kantoor langs lopen met vragen, welke jij op een correcte en kundige manier zal afhandelen. Veel van de vraagstukken zullen gaan over kassasystemen, mobiele apparaten van medewerkers en de gerelateerde applicaties, bonnen printers, pinautomaten en problemen met verbindingen. Daarnaast zal jij je ook bezighouden met bestellingen en het coördineren van hardware en deze inventariseren. Zodra jij een probleem niet kan oplossen op afstand, of het probleem wordt te complex, zal jij gaan schakelen met de leverancier om hier een snelle en kundige oplossing  voor te vinden. Snelheid en er bovenop zitten is van groot belang in deze rol.

Taken:
 • 1e lijns support leveren aan gebruikers;
 • Correct tickets en mails afhandelen;
 • Het doorzetten van complexe vraagstukken naar collega's of leveranciers;
 • Het telefonisch te woord staan van collega's;
 • Het schrijven van handleidingen en documentatie;
 • Meedraaiden in consignatie diensten.

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal afgerond MBO niveau 3;
 • Een half tot één jaar werkervaring in een IT servicedesk of support rol;
 • Flexibele persoonlijkheid en communicatief vaardig;
 • Je kan aantonen snel en concreet te kunnen schakelen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.250 - € 3.200 p/m
Overige info
 • Salaris tussen €2250,- en €3200,- obv 40 urige werkweek;
 • Laptop en telefoon;
 • 25 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Dagelijks kosteloze lunch.
Bedrijfsomschrijving Diverse organisatie met verschillende dochterondernemingen;
Innovatieve concepten binnen de gastvrijheids branche;
Honderden medewerkers verspreid over meer dan 75 locaties door heel Nederland;
Groeiende IT afdeling;
Uitzicht op doorgroeimogelijkheden;
Organisatie met internationale ambities;
Elke dag een kosteloze lunch op kantoor en vrijdagmiddag borrels.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Helpdesk Medewerker 1e Lijns in Amstelveen