Vacature (Senior) Digital Marketing Consultant | Amsterdam | Kanaal-overstijgend adviseren - Amstelveen

Amstelveen

Finest People
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving
  • Wil jij werken met de mooiste internationale merken?
  • Kun jij gericht advies geven over performance based digital marketing?
  • Wil jij je kennis verbreden en heb je de ambitie door te groeien naar Director?

Lees dan snel verder!


Het bedrijf

Je komt te werken voor een van de grootste digitale media bedrijven ter wereld. Bij dit bedrijf staat de mens en hun gedrag centraal. Door dit continu te meten en te analyseren kunnen profielen en voorspellingen worden gemaakt en berekend. Deze resultaten zijn de leidraad voor online marketing strategieën met bijbehorende campagnes. Iedere campagne kan een ander doel hebben, waarbij de meest basale scheiding gemaakt kan worden tussen performance of branding.

Om deze campagnes uit te voeren wordt er gebruik gemaakt door een team van specialisten. Je kunt hierbij denken aan specialisten die samen in één klantteamwerken met disciplines als: Social Media, Programmatic Display Advertising, Search Engine Marketing, Affiliate Marketing, Direct Marketing, etc. De kunst van het managen van een klant is een evenwichtige balans te vinden in deze teams waarbij wederzijds begrip, respect en het behalen van een gezamenlijk doel de basis van de samenwerking moet zijn.


De rol als Digital Marketing Consultant

Als Digital Marketing Consultant ben jij de meest belangrijke schakel tussen de klant en de specialisten. Je werkt zij aan zij met digital (strategy) directors en zorgt voor een soepele communicatie en rapportage van de voortgang naar de klant. Je ziet er op toe dat alle specialisten weten waar ze staan en wat ze in welke tijdslijn moeten afronden.

Om dit zo goed mogelijk te kunnen zal je tot op zekere hoogte de diepte in moeten op het gebied van Social Media, Programmatic Display Advertising, Search Engine Marketing, Affiliate Marketing, Direct Marketing, etc. Je bent de ‘grote broer of zus’ van de specialisten en zorgt voor een goede begeleiding bij het initiëren, managen en optimaliseren van de verschillende campagnes en blijft daarbij het grote geheel zien.

Het is geen ramp als jouw kennis wat minder is op één van bovenstaande specialisaties, zolang je maar open staat dit z.s.m. te leren. Je hoeft geen specialist te worden, maar moet wel begrijpen wat zij doen, kunnen en eventueel tegenaan lopen. Tevens moet je hun werkzaamheden helder kunnen verwoorden aan jouw klanten. Als je eerder als specialist hebt gewerkt, zou deze rol ook interessant kunnen zijn als een verbreding.


Functie eisen
  • 3 – 5 jaar ervaring in Digital (Performance) Marketing
  • 3 – 5 jaar ervaring met intensief klantcontact (liefst als consultant)
  • Ervaring met het bedenken en managen van marketingcommunicatie plannen voor A-adverteerders
  • Ervaring met het plannen en aansturen van digital marketing specialisten
  • Dienstverlenend naar klanten en prettig in de omgang
  • Je kunt je goed inleven in zowel collega’s als de klant
  • Pre: specialistische ervaring met: Social Media, Programmatic Display Advertising, Search Engine Marketing, Affiliate Marketing of Direct Marketing

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.167 p/m
Bedrijfsomschrijving (Senior) Digital Marketing Consultant | Amsterdam | Kanaal-overstijgend adviseren
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Digital Consultant in Amstelveen Bekijk alle soortgelijke vacatures