Vacature Senior Systeembeheerder Amstelveen

Amstelveen

Jobfinity
 • Jobfinity Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Detachering / Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Onze klant in Amstelveen, is op zoek naar een senior systeembeheerder met enige jaren ervaring in een vergelijkbare rol, wij zoeken een organisatietalent met helikopterview die verantwoordelijk is voor het technisch functioneren van de ICT-infrastructuur.


Functieomschrijving Systeembeheerder Amstelveen

In de rol van Senior Beheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch functioneren van de ICT-infrastructuur en het waarborgen van het gewenste serviceniveau. Je kerntaken zijn het dagelijks beheer en onderhoud van de systemen, het netwerk alsmede het bieden van oplossingen voor incidenten en problemen. In die rol heb je ook contacten met specialistische partner bedrijven. Je legt je verantwoording af aan de ICT manager. Wij zoeken iemand die zelfstandig, klantgericht, analytisch, probleemoplossend en communicatief is. De ICT infrastructuur van de klant bestaat uit een gevirtualiseerde server- en storageomgeving van waaruit alle landen wereldwijd worden ondersteund.


Werkzaamheden Systeembeheerder Amstelveen

Jouw werkzaamheden bestaan uit het afhandelen en oplossen van storingen & aanvragen die voortkomen uit het Applicatie-platform, zowel remote als op locatie. Je begeleidt nieuwe klanten zodat zij kunnen werken met het platform, en je ondersteunt implementaties bij klanten (op locatie). Als System Engineer ben je accuraat en lever kwalitatief hoogstaand werk. Je handelt storingen en aanvragen af volgens afspraak op een professionele manier. Je signaleert en verbetert proactief knelpunten, en verder voer je gestructureerd wijzigingsverzoeken door.


Taken en verantwoordelijkheden
 • Neemt waar nodig incidentmeldingen, problemen en vragen in ontvangst en registreert deze; 
 • Zelfstandig oplossen van incidenten en problemen;
 • Begeleidt waar nodig de Junior Beheerders;
 • Bewaakt de afhandeling van het probleem;
 • Instrueert, begeleidt, ondersteunt en adviseert de ICT Manager met betrekking tot het netwerk en overige systemen;
 • Voert preventief onderhoud uit;
 • Neemt deel aan projectgroepen en levert daarbij een inhoudelijke bijdrage vanuit het eigen vakgebied.
Kennis en ervaring
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke rol;
 • MCSE certificering;
 • Kennis van VMWare en storage (Fiber en ISCI); ⢠Ervaring met SQL server;
 • Ervaring met Cisco routers en firewalls.
Overige informatie
 • Locatie: Amstelveen;
 • Start: Zo snel mogelijk;
 • Duur: 12 maanden;
 • Inzet: 36 - 40 uur op basis van detachering.
Over Jobfinity

Als je er voor kiest om via Jobfinity gedetacheerd te worden als systeembeheerder dan treed je in dienst bij Jobfinity. Je gaat werken voor een snel groeiende, ambitieuze organisatie werken en je wordt onderdeel van een team met betrokken ICT professionals. Het uitgebreide klantenbestand van Jobfinity biedt je de mogelijkheid om ervaring op te doen als systeembeheerder binnen verschillende opdrachtgevers in heel Nederland, maar zeker ook in Utrecht, Noord-Nederland en Zuid-Holland. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte om je aanvullende certificaten te behalen en de coaching om je naar een hoger platform te tillen. Samen met je vaste contactpersoon binnen Jobfinity stel je samen een persoonlijk carrièreplan op, waarbij jouw wensen centraal staan.


Wat bieden wij jouw aan

Als systeembeheerder gedetacheerd worden door Jobfinity betekent dat je in dienst treedt bij Jobfinity. Bij ons staat jouw loopbaan voorop, wij bieden je namelijk diverse opleidingsmogelijkheden om jouw carrière te versnellen. Je wordt binnen dit traject door een medewerker van Jobfinity begeleid. Je profiteert van een vast maandsalaris met bonus. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij jou ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op individuele verzekeringen. Tevens bieden wij je leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Omdat niet iedereen dezelfde zaken belangrijk vindt, profiteer je ook nog eens van een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek gericht op jouw situatie. Zo kun je bijvoorbeeld zelf bepalen of je extra vakantiedagen wilt aankopen. Je hebt bij Jobfinity dus niet alleen de zekerheid van een contract, maar ook van een carrière.

lees meer

Overige info
Marcel Goezinne
06 - 102 28 606
Bedrijfsomschrijving Wie is Jobfinity? Jobfinity IT Detachering detacheert support & beheerprofessionals binnen de IT. Naast detachering biedt Jobfinity ook detavast constructies aan van ICT professionals. Wij zijn persoonlijk bureau met een team op kantoor van vier collega's en 25 collega's die bij klanten gedetacheerd zijn. En dit is meteen wat ons ons maakt, de kleinschaligheid waardoor we kunnen gaan voor een goede band en kwaliteit naar collega's en opdrachtgevers.

lees meer

Contactpersoon Marcel Goezinne
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Systeembeheerder in Amstelveen Bekijk alle soortgelijke vacatures