Vacature Material Masterdata Specialist - Goirle

Goirle

HAVEP
  • HAVEP
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving HAVEP in Goirle is ter uitbreiding van de afdeling Supply Chain op zoek naar een Masterdata specialist. Kom jij ons team versterken?
 
Op welke wijze draag jij bij aan de ambities van HAVEP?
Als masterdata specialist beheer jij de dataflow van nieuwe en bestaande artikelen. Je bent bezig met het vastleggen, beheren, actualiseren en verbeteren van de artikelstamgegevens in het ERP pakket. Jouw succes wordt bepaald door de kwaliteit en de mate waarin alle data beschikbaar is in het systeem. Je bent analytisch ingesteld en altijd op zoek naar procesoptimalisaties.
 
Hoe ziet jouw omgeving eruit?
Masterdata is onderdeel van de afdeling Supply Chain. Onder deze afdeling vallen ook Planning, WMS office en Magazijn. Vanuit jouw rol zul je vooral contact hebben met medewerkers van Productie, Inkoop, Sales, Finance, Planning en ICT om een optimaal supply chain proces te realiseren. Je direct leidinggevende is de Supply Chain manager.
De functie masterdata specialist is een nieuwe functie binnen HAVEP. Goed kunnen communiceren met verschillende afdelingen, vasthoudendheid en zelf startend vermogen zijn om deze reden cruciaal.
 
Wat zijn jouw verantwoordelijkheden en resultaatgebieden?
1.    De dataflow opzetten, beheren en optimaliseren
Je legt nieuwe masterdata vast conform procedure en beheert zowel interne als externe datapools en systemen. Op basis van de ontvangen aanvraagformulieren prioriteer en plan je zelfstandig je werk. Jij zorgt ervoor dat het systeem altijd up-to-date is, hierbij komt je nauwkeurigheid goed van pas. Je initieert frequent overleg met betrokkenen om nieuwe artikelen en mutaties door te spreken. Medewerkers kunnen bij jou terecht met al hun vragen over artikeldata.
2.    Complexiteitsreducties ontwerpen   
Je bent continu bezig met het ontwerpen, inrichten, verbeteren en vereenvoudigen van workflows, systemen en procedures inzake masterdata beheer. Daarnaast neem je actief deel aan Supply Chain projecten waar jij als ware data specialist aan tafel zit.
3.    Key Performance Indicators genereren
Je zorgt ervoor dat er iedere periode masterdata KPI's beschikbaar zijn. Deze bespreek je met alle relevante betrokkenen. Je analyseert de KPI`s en komt met verbetervoorstellen.

lees meer

Functie-eisen
  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring met ERP, bij voorkeur in een soortgelijke functie;
  • Goede kennis van de gangbare software applicaties;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal.
Als persoon kan je goed omgaan met complexiteit en ben je analytisch. Je werkt accuraat en als je ergens aan begint dan maak je het af. Je resultaatgerichtheid werkt aanstekelijk en je durft teamverantwoording te nemen. Tot slot kan je goed samenwerken en snel schakelen bij tegenslag.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info HAVEP You'll never work alone
HAVEP is een uniek 155-jarig familiebedrijf gespecialiseerd in workwear en protective wear. We zijn een internationale organisatie met circa 300 medewerkers wereldwijd. Onze missie is samen oplossingen creëren die verder gaan dan beschermende werkkleding. Bij HAVEP vinden we niet alleen een duurzame productie belangrijk, we willen ook duurzaam omgaan met onze mensen. We hebben we een circulaire droom in de textielbranche, focussen op innovatie en de beste solutions voor de markt. Met deze strategische pijlers wil HAVEP een positieve impact realiseren. We zijn in transitie naar een wendbare en toekomstgerichte organisatie. Wij zijn dan ook op zoek naar mensen die met ons mee willen bouwen aan gezonde groei voor de komende jaren.
 
Enthousiast?
Wil je direct solliciteren? Wij ontvangen je CV en motivatie graag via deze sollicitatie-link: https://tool2mat.ch/ee077d1f
 
Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie? Neem contact op met Fedor Nouwen (Supply Chain manager) via 013 – 531 32 33.
 
Kijk voor meer informatie op www.havep.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door ons niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: masterdata, data, dataflow, ERP, supply chain, Tilburg, Goirle, Havep, Primatch.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!