Vacature BI Consultant met een Business-Driven mentaliteit! - Wassenaar

Wassenaar

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Deze organisatie vindt het belangrijk dat je positief ingesteld bent, klinkt vrij logisch, maar je moet ook echt de wil hebben om te slagen en kansen te benutten. De werkzaamheden zijn divers en projectafhankelijk maar het draait om het oplossen van Business Intelligence vraagstukken. Dit kan zijn met ETL/ BI tools zoals SAS, IBM Cognos, Microsoft SQL Server en Business Objects.Tevens heb je ervaring met Oracle en/of SQL server databases.

Functie-eisen

– Je hebt een afgeronde HBO/ WO opleiding;
– Je bent bent bereid om te reizen;
– Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als BI ontwikkelaar/ ontwerper/ analist/ architect;
– Je bent communicatief vaardig in he Nederlands en Engels;
– Je bent betrouwbaar en hebt een positieve instelling.

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Benieuwd naar de goede arbeidsvoorwaarden? Neem contact op met Alireza Ramezanpour op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 029 of mobiel : +31 (0)6 28 49 15 99. Solliciteren kan ook door te mailen naar [email protected]


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Alireza Ramezanpour of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is op zoek naar een BI Consultant met een Business Driven mentaliteit. Binnen de financiële sector zal jij een bijdrage leveren aan efficiency. Met andere woorden, hoe kan bedrijf X met zo laag mogelijke kosten haar gewenste doelstellingen bereiken? Door mee te denken met de klant, draag jij oplossingen aan. Het gaat dus verder dan alleen tools. Jouw inzicht, ondernemendheid, gedrag, uitstraling draagt allemaal bij aan jouw professionaliteit en je wilt dit ook blijven ontwikkelen. Hierbij is het van belang dat jij zorg draagt voor het opdoen van de juiste kennis!

Ben jij een consultant die het liefst zelfstandig werkt maar wel zekerheid wilt hebben van technische en uitdagende projecten? Dan zit je hier zeker op je plek. Je bepaalt zelf hoe je je tijd indeelt en bent in wezen eigen ondernemer in een succesvolle BV. Uiteraard zijn er ook collega’s die je ondersteunen en aanvullen!

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!