Vacature Testautomatiseerder - Groningen

Groningen

Star Apple
 • Star Apple Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Heb jij al ervaring op het gebied van geautomatiseerd testen? Ben je bekend met het ontwikkelen en testen van mobiele- en webapps? Beschik jij over kennis van testautomatisering frameworks en het werken in een Agile/Scrum team? Heb je daarnaast bovenal passie voor innovatie en de nieuwste ontwikkelingen op IT gebied? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie – Wie zijn wij?
Wij zijn al 20 jaar actief binnen de IT branche. Waar wij gestart zijn als ontwikkelaar van games zijn wij momenteel expert op het gebied van eigen softwareontwikkeling op het gebied van ‘leren’. Wij zijn een succesvolle startup voor leren op en rond de werkplek en sinds de start, in 2017,  wordt onze eigen software (en app) door veel verschillende gerenommeerde organisaties gebruikt. Wij ontwikkelen een vernieuwende manier om werknemers ‘on the job’ te trainen en 24/7 ‘support on the job’ te bieden. Tevens biedt onze software de mogelijkheid om te communiceren met peers/collega’s live on the job.
Wij zijn een innoverend bedrijf en vol trots hebben wij een award ‘Dutch Defence Innovation Award Learning & Training’ gewonnen. Volgens onze visie- en missie (gebaseerd op onderzoek) zijn ‘traditionele manieren van leren’ niet efficient. Hierom volgen wij trends en ontwikkelingen binnen de IT branche en onderzoeken wij adaptieve vormen van leren om hiermee onze eigen software (op maat) te optimaliseren. Met onze app kunnen medewerkers ingewerkt en opgeleid worden door middel van video instructies (die door hun collega’s gemaakt zijn). Wij merken dat door de snelheid, de gebruikersvriendelijkheid en de betrouwbaarheid de vraag naar onze software sterk toeneemt. Om onze groeiambities te realiseren zijn wij op zoek naar een gedreven testautomatiseerder.

Bij ons ben je alles behalve een ‘nummertje’, onze cultuur kan gekenmerkt worden als vertrouwd, transparant, vrij, informeel, nieuwsgierig en gedreven. Samen kijken wij naar wat je leuk vind en waar je goed in bent om zo ook jouw professionele ontwikkeling (net als onze eigen software) te optimaliseren en het maximale er uit te halen!

De functie – Wat ga je doen?
Je komt te werken vanuit ons mooie kantoor in Groningen (tevens liggen er bij ons mogelijkheden om thuis te werken). Als testautomatiseerder houd jij je uiteraard bezig met het geautomatiseerd testen (van onze software) voor ons brede klantportfolio. Klanten waar wij onder andere voor & mee samenwerken zijn: diverse overheidsinstanties, Ministerie van Defensie, Justitiële Inrichtingen, DSM, Eneco, Essity, UWV, PostNL en de zorg.

In een Agile omgeving test jij samen met jouw collega tester gedurende de sprints van de applicatie en nieuwste features voor ons platform (iOs & Android app, meerdere webapplicaties en verschillende webservices). Jouw bevindingen leg je vast in Jira en bespreek je dagelijks met collega’s. Jij zorgt continue voor het verbeteren van het testproces en onze kwaliteit van ontwikkeling!

De focus zal bij jou gaan liggen op het vormgeven en opzetten van testautomatiseren ook zal jij je collega hier verder in opleiden. Zo gaan jullie vervolgens samen de testautomatiseringscode onderhouden. Jij brengt de nodige kennis en ervaring mee van diverse testtools, bent op de hoogte van de (nieuwste) trends en ontwikkelingen en je ziet het als een uitdaging om ons test automatiseringsproces mooi op de rit te krijgen!

Functie-eisen
Jij bent een gepassioneerd IT’er (jouw omgeving noemt jou bij wijze van een ‘IT-nerd’) , zelfstandig en verantwoordelijk, beschikt over een no-nonsense mentaliteit, ambitieus, leergierig (deelt graag kennis) en (net als ons) kwaliteitsgericht! Jij bent communicatief vaardig en vind het niet spannend om direct met de klant te sparren.

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding ICT / Informatica (óf een HBO/WO in een exacte richting).
 • Aantoonbare ervaring (minimaal 4 jaar) in geautomatiseerd testen (mobiele- & webapps)
 • Je kunt testautomatisering frameworks implementeren
 • Je hebt kennis van een of meerdere programmeertalen
 • Tmap of ISTQB gecertificeerd
 • Ervaring met het werken in een Agile/Scrum team is een pré
 • Ervaring met Linux en met de Command line is een pré
 • Je hebt een passie voor innovatie en de nieuwste ontwikkelingen!

Wat bieden wij jou?

 • Fulltimedienstverband positie voor onbepaalde tijd, wanneer wij in jou geloven; geloven we ook echt in jou! (parttime ook mogelijk)
 • Salaris tussen €2700 en €3700 bruto (afhankelijk van jouw ervaring).
 • 8% vakantiegeld
 • 26 vakantiedagen
 • Mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in diverse richtingen
 • Leuke baan in ons kantoor in het centrum van Groningen
 • Mogelijkheid om thuis te werken
 • Benodigdheden als een laptop/Macbook van de zaak om thuis te kunnen werken
 • Mogelijkheid tot eigen inbreng, innovatie en de mogelijkheid om mee te bouwen aan de verdere groei van onze startup.
 • Mogelijkheden om eigen ontwikkeling door te zetten en verdere verdieping in je vak
 • Een wekelijkse brainstormsessie waarbij het ontwikkelteam meedenkt over de doorontwikkeling van ons product, jouw input en inbreng wordt bij ons zeker gewaardeerd!
 • Een gezellig, ambitieus, flexibel, gemotiveerd en enthousiast team met behoorlijk wat (Testing) expertise bestaande uit 4 ontwikkelaars en 1 tester
 • Dagelijks een potje tafelvoetbal of FIFA, een gezamenlijke lunch en geregeld een borrel, etentje of gezellige teamdag (zodra het weer kan!)

Ga jij deze uitdaging graag aan?! Stuur dan een berichtje naar  of bel 088-3218123.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.700 - € 3.700 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Arda Disveld
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Meer soortgelijke vacatures
ICT Vacatures Groningen
Vergelijkbare ICT Vacatures in Groningen