Vacature Front-end Developer Groningen

Groningen

Search X Recruitment
  • Search X Recruitment Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De nieuwste technieken, de gaafste projecten, data marketing, de beste opdrachtgevers. Als je op zoek bent naar uitdaging, zoek dan niet verder. Dit is jouw kans om je vaardigheden op de proef te stellen.

Vertel verder...

De data marketing wereld, industry digital 4.0, de data transitie - geef het beestje een naam, ieder bedrijf heeft er op zijn eigen manier mee te maken. Technologie heeft een steeds grotere invloed op de data marketing wereld. Wat kort geleden nog werd gezien als de bleeding edge is tegenwoordig de standaard. Alleen moeten we nog steeds zorgen dat we ons niet aan die bleeding edge snijden.

Gelukkig zet dit marktleidende data marketing bedrijf zich er iedere dag voor in om relevante data te verzamelen, inzichtelijk te maken en te activeren. Dit doen ze door middel van het ontwikkelen en implementeren van cutting edge data marketing oplossingen. Ze werken alleen met de beste professionals en geven die de vrijheid en de tools om de wens van hun klanten werkelijkheid te maken. In welke industrie dan ook, van voedselproducenten tot energie-leveranciers. Ze werken namelijk nauw samen met hun klanten, in zeer korte feedbackloops, om binnen korte tijd tot de perfecte oplossing of implementatie te komen. En ze kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Wat kan ik doen?

Als Front-end Developer wordt je onderdeel van het Tech & Data Team wat een geoliede machine is. Samen met een team van getalenteerde professionals uit diverse disciplines: Technical Data, Business Intelligence, Data Science, Marketing Automation, Front-end en Full Stack experts, bijt jij je vast in deproblemen van de klant. Door een strak proces te hanteren en zelf de regie over de techniek te houden, bouwen en implementeren jullie zo binnen een paar maanden een oplossing waar anderen jaren over zouden doen. Dit alles met als doel om de marketingkanalen van de klant zo goed en effectief mogelijk aan te sturen.

De eerste paar dagen van een project staan altijd in het kader van onderzoek. Je moet het probleem namelijk echt begrijpen. Door workshops met de klant te organiseren en Design Thinking toe te passen, ligt er vaak binnen een week een ontwerp klaar waar iedereen achter staat. Daarna is het tijd om los te gaan met de oplossing of implementatie. Soms slechts een paar weken, soms een paar maanden. Maar dan staat er ook wat - een toekomstbestendige en schaalbare oplossing of implementatie die de verwachtingen van de klant overstijgt en waarmee data marketing wordt verankerd binnen de klant.

Gaaf, moet ik nog iets meenemen?

Een goede basis is het allerbelangrijkst. Daarom komt een Bachelor of Master in een Technische of Technische Marketing richting goed van pas. Natuurlijk is een aantal jaar ervaring met HTML, CSS en JavaScript ook geen overbodige luxe.JavaScript Framework kennis zou uiteraard ook ideaal zijn.

Als je ook nog eens ervaring hebt met een of een aantal marketing technieken als: Google Marketing Platform, Google Cloud Platform, Google Tag Manager, GA360, Adobe marketing stack, Tealium, Relay42, Mparticle, Segment of Salesforce marketing cloud zou dat helemaal fantastisch zijn. Maar het is absoluut geen must, interesse hierin is uiteraard wel belangrijk.

That’s me! Maar verdient het ook een beetje?

Natuurlijk! Jouw inspanningen worden goed beloond. Je krijgt een basissalaris tussen de €3500 en €5000 bruto per maand . Daarnaast wordt alles voor je verzorgd. Van een premievrij pensioen tot onbeperkte opleidingsmogelijkheden en hacketons. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer nu!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.500 - € 5.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn Search X. Een recruitment agency, gespecialiseerd in het bemiddelen van IT, Sales en Marketing professionals voor vaste vacatures en freelance opdrachten. Van Junior tot Executive level en van Start-up tot Multinational, maar altijd met het uitgangspunt: Kwaliteit boven kwantiteit, eerlijk en oprecht.

Sinds onze start in 2013 hebben wij ons er elke dag voor ingezet om het leven van onze klanten en kandidaten, leuker en beter te maken. Het gaat namelijk altijd om mensen, dat staat buiten kijf. Daarom werken wij alleen voor bedrijven waar we zelf ook zouden willen werken. Innovatieve Scale-ups zoals Facevalue, Ireckonu en Boldking, maar ook grote gevestigde multinationals zoals Heineken, Accenture en Wolters Kluwer.

Wat wij doen, doen we anders dan anderen. Wij vinden niet wat je zoekt, maar wat je nodig hebt. #EigenwijsLoyaal

lees meer

Contactpersoon Maarten Wolters
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures