Vacature .NET Developer voor autoleasemaatschappij - Groningen

Groningen

.NET Professionals
 • .NET Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een baan waar je auto’s en IT kan combineren? Ga jij zelfstandig te werk en neem jij altijd het heft in eigen handen? Dan ben je bij deze leasemaatschappij aan het juiste adres!

Je zal werken binnen een vrij klein IT team van 3 man. Gezien het een klein team is komt er veel verantwoordelijkheid op jouw bordje te liggen. Ze zoeken iemand die het heft graag in eigen handen neemt, zowel zelfstandig als binnen een team kan werken en tot slot breed inzetbaar is. Samen met je collega’s zal je codes gaan schrijven. Het effect van deze codes zie je vrijwel direct binnen het bedrijf. Verder zal jij zorgen voor een optimale user-interface en denk je mee over de architectuur en hoe deze nog verbeterd kan worden. Dit alles doe je vanachter jouw bureau in het kantoor te Groningen.

Je werkzaamheden zullen vrij afwisselend zijn. Je houdt je bezig met de website en met de applicatie die ze hebben ontwikkeld en daarnaast verbeter je de interne processen. Ook zijn ideeën altijd welkom. Wanneer je hier met een goed idee aan komt zetten kan het in sommige gevallen dezelfde dag nog gerealiseerd worden! In principe gaat het om een functie van 40 uur per week. Echter, gaat jou dat niet lukken, maar spreekt de functie je verder wel onwijs aan? In dat geval is een part-time baan ook bespreekbaar!

lees meer

Functie-eisen
 • Je beschikt over een hbo diploma, bijvoorkeur Informatica;
 • Je hebt relevante werkervaring met .NET;
 • Je hebt relevante werkervaring met ASP.NET;
 • Je bent bekend met SQL en Visual Studio;
 • Je denkt “outside the box”;
 • Je bent flexibel en creatief;
 • Je bent zelfstandig en een harde werker.

lees meer

Overige info
 • Een marktconform salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een premievrij pensioen;
 • De mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen;
 • Geregeld leuke bedrijfsuitjes;
 • Afwisselend werk;
 • Professionele, maar gezellige collega’s!

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, [email protected] of bellen naar 020 8201 118.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Ben jij een .NET developer entegelijkertijd een autofanaat? Dan is deze functie wellicht jouw droombaan! Hetgaat namelijk om een toonaangevende autoleasemaatschappij die gevestigd zit inGroningen. Inmiddels zijn ze in heel Nederland al bekend en hebben nu deambitie internationaal  aan de slag tegaan.

Het bedrijf bevat drie takken,de eerste tak richt zich tot de autolease voor bedrijven, de tweede tak richtzich tot particulieren en tot slot houdt de laatste tak zich bezig met deverkoop van tweedehands leaseauto’s. Om zich te onderscheiden ten opzichte vanhun concurrenten bieden zij professionele service en houden zij zich bezig methet milieu. Dit laatste doen zij door de CO2 te compenseren. Daarnaast willenzij als toonaangevend bedrijf iets voor de maatschappij kunnen betekenen. Omdeze reden werken ze samen met verscheidene sportorganisaties enonderwijsinstellingen en organiseren ze meerdere evenementen bij hun op kantoor.

Wanneer je hier aan de slaggaat, kom je terecht bij een bedrijf dat de wens van de klant voorop zet. Omdit te realiseren zijn ze van mening dat het personeel zich goed voelt en hunstreven kan verwerkelijken. Hierom is er altijd mogelijkheid voor trainingen encursussen, mits je zelf aangeeft hier behoefte aan te hebben. Vanaf debuitenkant straalt dit bedrijf professionaliteit  uit en stelt zich vriendelijk, maar formeelop richting de klanten. Zo loopt iedereen hier netjes in pak. Echter zal jehier intern merken dat de sfeer zeer gemoedelijk is. Iedereen spreekt elkaarbij de voornaam aan en wordt aangesproken met je en jij. Om deze sfeer tebevorderen is er een personeelsvereniging opgericht die inmiddels al velegeslaagde feestjes heeft weten te organiseren. Denk hierbij aan een jaarlijksterugkerende kerstgala en in de zomer een heerlijke barbecue voor al hetpersoneel! 

lees meer

Contactpersoon Lennard Steur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!