Vacature Backend PHP Developer Bedrijfsprocessen - Groningen

Groningen

PHP Professionals
 • PHP Professionals Bedrijfsprofiel
 • Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij werken bij een groeiende organisatie in Groningen in een ambitieus team? Ligt jouw focus op de Backend en wordt je niet nerveus wanneer er eens een uitstapje naar de frontend wordt gemaakt? Lees dan snel verder, en wellicht ontwikkel jij binnenkort mee aan de eigen SaaS-applicatie!

Het bedrijf bestaat nu nog uit twee IT-teams (totaal 10 man) en wordt de aankomende periode uitgebreid met een nieuw, multidisciplinair team. Je bent Backend PHP Developer, maar ervaring op full-stack gebied is zeker een pré. Ieder team wordt geleid door een productmanager, die per sprint kan veranderen. Nieuwe klantwensen komen binnen via de customer support welke vervolgens worden vertaald in nieuwe features voor de SaaS-applicatie.

Als Backend PHP Developer ben je voornamelijk bezig met de wensen en ideeën van klanten om te zetten in een technische oplossing. Hierdoor kan je snel waarde toevoegen aan het product en rekenen op waardering van klanten en collega`s. Je start iedere dag met frisse ideeën tijdens de stand-up, want er wordt gewerkt op basis van Scrum. De sprint bedraagt twee weken en tussentijds wordt er voldoende review gedaan om ook bij te sturen om de gestelde doelen te behalen. Ambitie met Scrum? Top! Het is dan voor jou ook zeker mogelijk om Scrumcertificeringen te halen en in te zetten in het team.

Qua technieken wordt voornamelijk gewerkt met PHP i.c.m. Laravel. Eravring met Laravel is geen harde eis, maar ervaring met frameworks in het algemeen is wel gewenst (Laravel, Symfony, Yii, Zend etc.). Je harde skills zijn hierin terug te vinden, want je hebt al enkele jaren (+/- 3) ervaring in het vak. Op het zachte aspect ben jij geen “stereotype” code-klopper met koptelefoon, maar maak je graag een praatje met collega’s en ben je sociaal betrokken bij het team.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Backend PHP developer;
 • Ervaring met Laravel, Symfony of een ander MVC-framework is gewenst;
 • Fullstack ervaring is een pré, maar alleen Backend affiniteit is ook prima;
 • Je bent nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen;
 • En je bevat een goede dosis doorzettingsvermogen.

lees meer

Overige info
 • Een goed salaris, natuurlijk afhankelijk van jouw ervaring;
 • Iedere vrijdag een -mibo met bier uit eigen tap en eens in de maand met het gehele bedrijf;
 • Trainingen en cursussen op verzoek: haal bijvoorbeeld je Scrum-certificeringen;
 • Uitzicht op een vast contract (ja echt, al na 7 maanden);
 • Laptop en telefoon naar keuze;
 • En reiskostenvergoeding. Die kilometers (hoeveel zijn het er voor jou?) hoef je niet zelf te betalen .

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 675 en wij staan je graag te woord!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf is net buiten het centrum van Groningen gevestigd wat zowel op de fiets als met de auto goed bereikbaar is. Vanuit het modern ingerichte kantoor, wat op de derde verdieping is gevestigd, heb je nog zicht op de Martinitoren. De stad is zodoende nooit ver weg, net als de A7 die (voor anders dan de stad) voor jou wellicht de weg naar huis betekent. Het bedrijf heeft als missie om gebruiksvriendelijke software te ontwikkelen. Concreet hebben zij een SaaS-applicatie ontwikkeld voor zakelijke dienstverleners die de complexiteit en overhead van bedrijfsvoering eenvoudiger maakt. Simpel gezegd: alle bedrijfsprocessen (CRM, HRM, sales, projecten, uren en facturen) op één plek.

Het moderne kantoor in Groningen is een van de twee locaties van de organisatie. Het andere pand staat in Amsterdam en via een livestream sta je ook altijd in contact met je collega’s bijna 200 km verderop. Totaal bestaat het bedrijf uit 40 medewerkers en op de locatie waar jij terecht komt zitten nu 25 werknemers. Groningen is het hoofdkantoor en hier is het developmentteam dan ook gevestigd. Iedere week wordt er met de Groningse club een vrijdagmiddagborrel gedronken en eens in de maand komt vestiging Amsterdam voor een meeting plus aansluitende borrel in de eigen bar. Ben jij de Backend PHP Developer die het team komt versterken en de biertjes tapt tijdens de VrijMiBo?

lees meer

Contactpersoon Cindy Engel
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures