Vacature NodeJS developer voor een IoT platform in Groningen - Groningen

Groningen

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • Medior/Senior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een ervaren Frontend developer en wil jij werken aan een Internet of Things platform voor eenuniek product waarmee we de wereld weer een beetje duurzamer maken? Ben jij flexibel, gedrevenen woonachtig in de omgeving van Groningen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Ter uitbreiding van het team zijn zij nu op zoek naar een medior/senior (frontend) developer metuitgebreide kennis van Node.js. Op de locatie in Groningen is een relatief klein team met slimmetechneuten werkzaam. Voor een nieuw product is het de bedoeling dat je gaat zorgen voor deintegratie van de hardware op het huidige systeem. Daarnaast ben jij o.a. verantwoordelijk omideeën uit te werken en is het de bedoeling dat je echt een stempel gaat drukken op de architectuuren de beslissingen die gemaakt worden. Je hebt hier echt een stem en jouw mening wordt op prijsgesteld. Je bent hier dus niet bezig met alleen maar ‘code kloppen’. Een mooie uitdaging waar je deelbent van het core development team.

Het development team in Nederland wordt daarnaast ook ondersteund met een Offshore team datecht onderdeel is van de organisatie. Zo komen de developers zo nu en dan ook naar Nederland endenken ze, waar mogelijk mee met de beslissingen die gemaakt worden. Aan kennis dus zeker geengebrek. Omdat het systeem is gebaseerd op Nodejs is het belangrijk dat je hier ruime ervaring hebtmet NodeJS. In de backend werken ze daarnaast met Ruby on Rails, websocket en microservices.Ervaring met deze technieken is dan ook een grote pré.   

lees meer

Functie-eisen
 • Minimaal 3 jaar ervaring als frontend developer;
 • Ruime ervaring met NodeJS;
 • Ervaring met HTML,CSS, Javascript;
 • Ervaring met Ruby on Rails, Docker, Microservices architecture is een pré
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Overige info
 • Een goed salaris dat past bij de functie en jouw ervaring; 
 • Werken aan een uniek product; 
 • Hele open en flexibele cultuur;
 • Werken met de nieuwste technologieën;
 • 24 vakantie dagen; 
 • Reiskostenvergoeding;
 • Gezamenlijke lunch;

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar020 8200 370 en wij staan je graag te woord!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Vlakbij Martiniplaza zit het hoofdkantoor van het bedrijf dat wereldwijd zorgt voor slimme en zuinigestraatverlichting. Als bedrijf streven ze ernaar om de wereld een stukje mooier te maken doorminder lichtvervuiling en energiebesparing.

Binnen het bedrijf wordt er gewerkt aan een uniek product. De verlichtingsoplossingen die zeontwikkelen zijn milieu bewust en worden wereldwijd gebruikt. Het is hun missie omlichtoplossingen te ontwikkelen die veiligheid bieden en tegelijkertijd kosten besparend zijn. Ditwillen zij realiseren door telkens nieuwe sensorapplicaties te ontwikkelen en met de nieuwstetechnieken te blijven werken. Een voorbeeld van hun werk zijn slimme lantaarnpalen. Zodra eriemand over straat loopt/fietst/rijdt gaan de lampen feller branden, zodra de straat weer leeg isdimmen de lichten. Steeds meer grote partijen willen gebruik maken van hun producten. Groteklanten zijn bijvoorbeeld de NS, verschillende gemeentes en Schiphol. Hun klanten bevinden zich inNederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, de UK en zelfs buiten Europa, zoals in Canada en ZuidKorea.

Wanneer je bij dit bedrijf gaat werken maak je echt een impact, je draagt bij aan een betere werelddoor met jouw software te zorgen voor energievermindering. Dit is hard werken maar er staat veeltegen over. Zo hangt er een fijne, informele sfeer binnen het bedrijf en worden er geregeldbedrijfsuitjes georganiseerd. Tot slot werk je hier met de nieuwste technieken en zal jij je geen daggaan vervelen omdat je constant uitgedaagd wordt om nieuwe oplossingen te bedenken.

lees meer

Contactpersoon Eliza Bakker
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Groningen