Vacature Medior Frontend Developer maatschappelijk platform - Groningen

Groningen

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • Universitair of hoger
 • Medior niveau
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een Medior Frontend Developer met goede Angular kennis? Ben jij woonachtig in de buurt van Groningen en wil jij bijdragen aan een platform voor kwetsbare mensen? Dan is dit zorggerichte team op zoek naar jou! 

We zijn op zoek naar een medior frontend developer die wil werken voor een organisatie met een maatschappelijk belang. Naast het werken met AngularJS krijg je ook uitdagingen op het gebied van user experience en user interface. Simpel en toegankelijk zijn daarbij ontzettend belangrijk! Het moet voor diverse doelgroepen goed te gebruiken zijn en mensen moeten het ook leuk vinden. Met jouw kennis en ervaring kan je ook meedenken met functionaliteiten. Het draait vooral om het functioneel en bruikbaar maken van het platform.  

Jij hebt een passie voor User Interfaces, User Flows en User Experience. Hiernaast wordt er binnen het IT team gewerkt met Angular(JS), HTML5, SASS en CSS. Ook is het handig als je kennis hebt van tools zoals Grunt en GIT. Jouw technische kennis kun je goed toepassen en overbrengen op collega’s. Hiernaast wil je blijven leren en vind jij kennisdeling erg belangrijk.  

Momenteel werken er een 8 developers die allemaal minimaal medior of senior zijn. Hierdoor is er veel kennis in huis hebben en is er de mogelijkheid om ook minder ervaren developers te begeleiden. Het is een gedreven team die samen echt iets willen bereiken voor de maatschappij. Je krijgt bij deze organisatie veel vrijheid en je moet dan ook goed zelfstandig kunnen werken en je verantwoording nemen, maar een fijne samenwerking met collega’s heb jij ook graag. 

Wil jij je steentje bijdragen aan een maatschappelijk platform en heb jij goede kennis van Angular? Lees dan snel de eisen! 

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt bij voorkeur een hbo-opleiding afgerond; 
 • Je hebt een aantal jaar aantoonbare ervaring als Frontend Developer; 
 • Je hebt goede kennis van AngularJS, SASS, CSS en HTML5; 
 • Je woont in de omgeving van Groningen; 
 • Je wilt graag bijdragen aan een product met maatschappelijk belang; 
 • Je bent communicatief vaardig en digitale toegankelijkheid staat bij jou op 1! 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring; 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; 
 • Mogelijkheid om thuis te werken; 
 • Een inspirerende werkomgeving waar je iets betekent voor de maatschappij; 
 • Werk in een gedreven team waar veel ruimte is voor zelfontplooiing en initiatieven!  

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf waar je aan de slag gaat is gevestigd in Groningen en werkt aan een platform om een verschil te maken in het leven van mensen die kwetsbaar zijn. Hierbij kun je denken aan mensen uit bijvoorbeeld de gehandicaptenzorg en brandwondencentra. Met het gecreëerde platform wil deze organisatie mensen helpen zelfstandiger te leven.  Het systeem wordt gekoppeld met systemen van zorgorganisaties zoals het Rode Kruis Ziekenhuis. Zo staan de mensen die het platform gebruiken ten alle tijden in contact met zorgverleners.  

De organisatie is opgericht door vijf zorginstanties. Met een gedreven team wordt een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) ontwikkelt. Dit is een elektronisch patiëntendossier voor de patiënt zelf. Binnen dit toegankelijke platform kan men gegevens toevoegen, weghalen en interactie met zorgverleners hebben. De burger kiest zelf voor wie dit dossier toegankelijk is. Zelf- en samenredzaamheid zijn een resultaat van het platform en maken het zo succesvol. Qua doelgroepen hoopt dit platform nog verder uit te breiden. Zo hopen ze bijvoorbeeld mensen met corona te kunnen opnemen binnen de PGO.  

Vijf jaar geleden is de organisatie ontstaan en ze groeien hard! De overheid heeft besloten dat elke burger in Nederland een dossier moet krijgen binnen het PGO. Een enorm project dus. Deze organisatie is een grote voorloper in het oprichten van een netwerk en heeft een maatschappelijk belang bij alles wat ze binnen deze omgeving creëren. Wil jij je vastbijten in digitale toegankelijkheid voor een diversiteit aan doelgroepen? Dan ben jij de medior frontend developer die wij zoeken!  

lees meer

Contactpersoon Kim Schuitemaker
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures App Developer in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures