Vacature Frontend Developer SaaS Applicatie Groningen - Groningen

Groningen

Frontend Professionals
 • Frontend Professionals Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Tijdelijk contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste Frontend Developer en ben jij woonachtig in de omgeving van Groningen? Lijkt het jouw tof om een van de meest succesvolle SaaS-platforms naar een hoger plan te tillen? Lees dan snel verder!

We zijn op zoek naar een ervaren en gedreven Frontend Developer die dit leuke team in Groningen wil komen versterken. Je komt terecht in een multidisciplinair Scrum team bestaande uit een Scrum Master, collega Frontend Developer en Backend Developers. Samen met hen werk jij aan de ontwikkeling en verbetering van een van de meest toonaangevende Saas-platforms.

Je dag begint met een stand-up tussen 8:45 en 9:00, zodat je op de hoogte bent van de plannen van de dag. Zo weet je wat jij en je teamgenoten die dag gaan doen en worden eventuele obstakels uit de weg gewerkt. Jullie werken aan de hand van tweewekelijkse sprints en doen tussendoor meerdere malen reviews. De doelen worden vooraf bepaald. Denk aan het toepassen van nieuwe features of het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid. 

Als Frontend Developer bestaat jouw technische stack uit React, React Native en MobX. Er is veel ruimte voor jouw eigen inbreng en je krijgt continue de kans om jezelf te blijven uitdagen en ontwikkelen. Het team heeft veel ervaring en grote ambities, waardoor je altijd gemotiveerd blijft!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent ervaren met HTML, CSS en Javascript (React) en typescript;
 • Ervaring met Unit-testing, intergration test, GIT, Mobx is een grote pre;
 • Je bent nieuwsgierig en blijft graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied;
 • Je houdt van een (technische) uitdaging en vindt het leuk om in een multidisciplinair team te werken! 

lees meer

Overige info
 • Een goed salaris, natuurlijk afhankelijk van jouw ervaring;
 • Pensioensregeling;
 • Trainingen en cursussen op verzoek: haal bijvoorbeeld je Scrum-certificeringen;
 • Uitzicht op een vast contract (ja echt, al na 7 maanden);
 • Laptop en telefoon naar keuze;
 • Een dagelijks verzorgde gezamenlijke lunch;
 • En reiskostenvergoeding. Die kilometers (hoeveel zijn het er voor jou?) hoef je niet zelf te betalen .
 • Iedere vrijdag een VrijMiBo met bier uit eigen tap en eens in de maand met het gehele bedrijf!

Vragen of opmerkingen n.a.v. deze vacature? Mail dan [email protected] of bel naar 020 8200 370 en wij staan je graag te woord!

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie is net buiten het centrum van Groningen gevestigd en is zowel met de fiets als met de auto goed bereikbaar. Vanuit een mooi en modern ingericht kantoor, gevestigd op de derde verdieping, heb je goed zicht op de Martinitoren.  Ze houden zich bezig met het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke software voor een diverse klantenkring.

Concreet gezegd hebben ze een SaaS-applicatie ontwikkeld die de complexiteit van bedrijfsvoering een stuk eenvoudiger en overzichtelijker maakt. Kort gezegd: alle bedrijfsprocessen (CRM, HRM, sales, projecten, uren, facturen) worden verzameld en op een plek weergegeven. Zo heb je als bedrijf meer overzicht en duidelijkheid en loop je geen omzet mis! Creatieve bureaus, accountant kantoren en digital agencies, ze maken er allemaal gebruik van. 

Het bedrijf bestaat momenteel uit een man of 40, waarvan zo’n 25 op het hoofdkantoor in Groningen.  Er is namelijk nog een locatie in Amsterdam en via een livestream sta je ook altijd met hen in contact. Er wordt dagelijks gezamenlijk geluncht en wekelijkse wordt er met de Groningse club een VrijMiBo gehouden. Ze hebben ook een eigen bar, en eens in de maand worden jouw collega’s uit Amsterdam hier uitgenodigd voor een meeting en aansluitende borrel. Genoeg gezelligheid dus!

Ben jij de Frontend Developer die het team komt versterken en de biertjes tapt bij de volgende VrijMiBo?

lees meer

Contactpersoon Madelief Sienema
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures App Developer in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures