Vacature Back-end PHP developer vacature - Groningen

Groningen

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De organisatie

Wij zijn een softwarehuis wat software ontwikkeld op het gebied van online marketing en social media. Met momenteel ruim 50 medewerkers (and still counting), zijn we razendsnel van een ambitieuze startup doorgegroeid naar een internationale speler. Ondertussen mogen wij aan gave campagnes werken voor ruim 150 (inter)nationale klanten, variërend tussen goede doelen, e-commerce organisaties en zorg organisaties.

Inmiddels tellen wij wereldwijd ruim 100+ collega’s en hebben wij verschillende kantoren verspreid de hele wereld. Al onze software wordt in-house ontwikkeld en wordt zowel intern als extern gebruikt. Hierom hebben we een dedicated development team zitten op ons hoofdkantoor in Nederland. Naast development hebben wij verschillende afdelingen zoals sales, marketing, HR en design.

De functie

Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar een extra collega. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld.

Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de volgende stack:

PHP, Laravel, TDD, PHPUnit, Codeception, Nginx, Apache, Laravel-echo-server, MySQL, Redix, SQLite, Git, Gcloud, Kubernetes, Jenkinks CI / CD, Docker, Componist, Vagrant, npm, Node, Gulp, Webpack, HTML, CSS, SASS, JS, VueJS.

Eisen

 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring
 • Je bent bekend met PHP en aanverwante technieken (zie bovenstaande stack)
 • Je hebt ervaring met het werken in een agile/scrum omgeving
 • Je bent enthousiast, en blijft jezelf graag ontwikkelen

Aanbod

Naast een passend salaris, indicatie tot € 3750,- bruto o.b.v. 40 uur, krijg je hier:

 • 2 Schermen, Macbook Pro en editor naar keuze
 • Tweewekelijkse feedback dag waarop iedereen nieuwe ideeën en verbeteringen kan pitchen
 • Kennissessies die meerdere keren per jaar worden georganiseerd, zowel intern (jaarlijkse hackathon) als externe experts en het bezoeken conferenties
 • Tijd om aan je zijprojecten te werken
 • Reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen & 8% vakantiegeld
 • Een goede pensioenregeling (2/3 betaald door werkgever)
 • Jaarlijkse bonus
 • Leuke teamuitjes en borrels!

Enthousiast?

Ben je enthousiast over de functie en klinkt het als jouw nieuwe baan? Stuur dan je cv naar . Voor vragen over de vacature kun je mij ook bereiken via 088 – 321 8 123 of 06 –13646755. Mocht dit niet de baan voor je zijn, kijk op www.starapple.nl voor andere interessante vacatures in jouw regio!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Mark Blanken
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Back End Developer in Groningen Bekijk alle soortgelijke vacatures