Vacature Netwerkbeheerder - Groningen

Groningen

Brunel Nederland B.V.
  • Brunel Nederland B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Werk aan de winkel, want natuurlijk faciliteren netwerken zichzelf niet. Storingen passeren de revue, en ook configuraties, switches en routers vereisen regelmatig aandacht. Zelfs als er niets speelt hou je betreft infrastructuur een oogje in het zeil. En in de tussentijd, schakel je ook nog eens met leveranciers en andere stakeholders – zoals van Cisco, Fortinet, of Ciena. Gesprekken met hen voer je laagdrempelige toon, maar je blijft gericht op resultaat.

Verder werk je voornamelijk zelfstandig achter je pc aan het netwerk. Je programmeert voor SDN-oplossingen, test virtualisaties in VMware en ontwerpt high available netwerkomgevingen. Kortom, volop afwisseling met genoeg complexiteit. En als iets nog te complex is? Dan trek je gewoon bij je Brunel-consultant aan de bel. Keuze uit cursussen genoeg!

lees meer

Functie-eisen

Het monitoren, controleren, analyseren en updaten van netwerken vereist specifieke kennis. Dat is ook precies wat DUO van jou verwacht. Als Netwerkbeheerder bij deze overheidsorganisatie heb je kennis van:

  • Cisco Nexus, Cisco ASA en Fortinet FortiGate
  • Het Fibre Channel-protocol voor SAN (Storage Area Netwerken)
  • Hoe je SDN- en Ciena DWDM-oplossingen ontwikkelt
  • Het uitvoeren van tests in VMware en KVM
  • Design en implementatie van BGP- en OSPF-routering

lees meer

Bedrijfsomschrijving Bij Brunel gaan we alleen voor het beste van het beste. Als jij een ervaren specialist bent met een bewezen track record, dan verwelkomen wij je heel graag in onze organisatie. Samen met jou gaan we op zoek naar de volgende stap in jouw carrière.

Wij brengen interessante opdrachtgevers en talentvolle specialisten bij elkaar. De afgelopen 40 jaar hebben wij hierin een sterk en wereldwijd netwerk opgebouwd. Wij bieden je een grenzeloze dienstverlening met uitdagende kansen. Dit doen we binnen de vakgebieden Engineering, IT, Finance, Legal, Marketing & Communicatie en Sales. Ook internationaal zijn er volop mogelijkheden.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!