Vacature Scrum Master - Dieren

Dieren

Koninklijke Gazelle N.V.
 • Koninklijke Gazelle N.V.
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Koninklijke Gazelle heeft voor haar locatie in Dieren een vacature voor een

Scrum Master
32-40 uur

Wat ga je doen als Scrum Master?
De fietsenmarkt is volop in beweging. Nieuwe technologieën en ontwikkelingen zoals GPS sensoring en IoT bieden mogelijkheden voor nieuwe producten. Consumenten hebben daarnaast steeds meer keuze of het nu gaat om het kopen, leasen, financieren of bike sharing. Die dynamiek vertalen wij bij Gazelle in oplossingen zodat onze klanten blijven fietsen! Het Digital Team van Gazelle bedenkt, ontwerpt en bouwt digital solutions voor Gazelle, Kalkhoff, Focus en BBB. We bouwen onder andere aan de consumenten websites en dealer portals.

Als scrum master faciliteer je de teams die software ontwikkelen voor de fietsmerken. Het zijn in totaal 3 teams. Je weet hoe scrum processen werken en handelt proactief om deze te verbeteren. Dagelijks faciliteer je het scrum proces, bijvoorbeeld door planning sessies en retrospectives te leiden en coach je de verschillende teams.

Naast de projectwerkzaamheden lever je een belangrijke bijdrage aan de vormgeving van de gehele afdeling: je helpt bij het bereiken van het volgende maturity level. Je bent continu bezig om te leren en innoveren en deel je je kennis regelmatig met collega’s. Je toont ownership van het gehele afdelingsproces door er voor te zorgen dat moeilijke zaken besproken/opgelost worden. Ook faciliteer je meetings waarin belangrijke, afdelingsbrede onderwerpen aan bod komen (architectuur, licentie gebruik, etc.) en schakelt zonodig met de betrokken teamleden, manager en/of andere stakeholders.

lees meer

Functie-eisen Om deze rol succesvol uit te voeren, is het belangrijk dat je een gepassioneerde scrum master bent: je krijgt energie van het team faciliteren. Je bent continu aan het leren en houdt de community goed in de smiezen.

Wat we verder van je vragen:
Je:
 • hebt een passie voor Scrum en lean methodes (o.a. Kanban en DevOps), je snapt eigenlijk niet waarom mensen nog anders werken;
 • kunt goed samenwerken met je teamleden en bent gewend om delen van het Scrum proces te faciliteren (bijv. planning sessies, retrospectives);
 • kunt goed prioriteren en hoofd- van bijzaken onderscheiden (HBO of WO diploma);
 • hebt meer dan 2 jaar ervaring als (gecertificeerd) Scrum Master;
 • hebt ervaring met het coachen van zowel individuen als teams en krijgt hier energie van;
 • bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info
 • Een (meer dan) marktconform salaris met goede bonusregeling;
 • CYOD: kies zelf je device (laptop en telefoon);
 • 40 (!) vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een collectieve zorgverzekering met ruime bijdrage van Pon;
 • Pon Fit: doe mee aan bootcamps, fiets- en wielerrondes, hardloop events, hockey, golfclinics en nog veel meer;
 • Korting op producten.
 • Behalve dat je de hele dag tussen de mooiste fietsen werkt, is er veel aandacht voor persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling.
Over de organisatie
Bij Koninklijke Gazelle in het Veluwse Dieren maken circa 450 medewerkers elk jaar meer dan 275.000 fietsen. Gazelle is marktleider in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve collectie en een hoge leverbetrouwbaarheid, waarbij een goede introductie van nieuwe producten essentieel is. Export is één van de strategische speerpunten. Al sinds de oprichting in 1892 staat kwaliteit bij Gazelle voorop.

Gazelle maakt sinds 2012 onderdeel uit van Pon.bike. Pon is een van de grootste familiebedrijven in Nederland. Een internationaal handels- en servicebedrijf met een breed scala aan activiteiten. De verkoop van topproducten van de beste fabrikanten waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN, Gazelle en Continental en de levering van aanvullende diensten zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en financiering, vormen de basis van ons aanbod. In Europa, maar ook in de VS en Azië.

Binnen Pon zijn mensen het DNA van het bedrijf, waarbij mensen de passie hebben om te presteren, het vertrouwen en de vrijheid krijgen om te werken, de verantwoordelijkheid voor hun daden nemen en plezier hebben in het werk. Daar ligt de verbinding, dat maakt Pon sterk. Het is de manier waarop we iedere dag met elkaar en met onze klanten en leveranciers omgaan.

Overige informatie
Is dit jouw job? Solliciteer dan voor 31 augustus aanstaande via onze sollicitatiepagina door te klikken op de solliciteerbutton. In verband met de vakantieperiode kan het zijn dat een reactie van onze kant iets langer duurt dan normaal.

Sollicitatieprocedure
Als je hebt gesolliciteerd, ontvang je (zo snel mogelijk) een reactie van ons. Het eerste gesprek is met één van onze front end developers. Vervolgens doe je een assessment waar een van de team leads bij aanschuift. Als dat goed is, krijg je uiterlijk de volgende dag een voorstel van ons.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Scrum, Lean, Kanban, DevOps, hbo, vacature Dieren

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Scrum Master in Dieren Bekijk alle soortgelijke vacatures