Vacature Fullstack Developer in de regio Limburg - Maastricht

Maastricht

Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Voor een jong en informeel bedrijf in de regio Limburg ben ik op zoek naar een ervaren Fullstack Developer.


Jouw rol als Fullstack Developer

Het zwaartepunt ligt op de Front-end, belangrijk is dat je ervaring hebt met Angular 4 en C# op de Back-end. Je gaat aan een platform werken voor een grote speler op de financiële markt. Je komt te werken in een SCRUM team met vier andere developers.

Het is een fulltime opdracht (32-40 uur per week) en de startdatum is het liefst per direct, maar in ieder geval niet later dan 1 december 2017. De opdracht is tot eind januari, met optie tot verlenging. Daarnaast is remote werken bespreekbaar.

Geïnteresseerd of ken je iemand die binnen deze rol past? Bel mij vandaag nog op!

lees meer

Bedrijfsomschrijving Spilberg is in 2012 opgericht met het doel om staffing anders te doen. Daarom werken wij vanuit een niche gerichte aanpak. Door ons binnen de IT-markt specifiek te focussen op development zijn wij echt een specialistische partner. Wij noemen dat: meer weten van minder.

Door onze expertise op het gebied van staffing en onze kennis van de IT Dev markt zijn wij de ideale sidekick. Daarnaast zijn we er de afgelopen jaren in geslaagd een zeer sterk netwerk te creëren. Door het organiseren van onze IT Dev Café meetups, vakspecifieke kennissessies en congressen hebben wij een ware community opgebouwd.

Spilberg is de afgelopen acht jaar gegroeid naar circa 90 staffing consultants. Spilberg werkt vanuit drie landen en vijf kantoren en is nog steeds sterk groeiende. Vandaag de dag vinden maandelijks honderden IT-development specialisten via ons een nieuwe uitdaging.

Spilberg is één van de niche brands van Altus Staffing. Altus Staffing is een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

lees meer

Contactpersoon Spilberg
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Full Stack Developer in Maastricht Bekijk alle soortgelijke vacatures