Vacature Office 365 Consultant - Maastricht

Maastricht

KIOTA B.V.
 • KIOTA B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving


Vacature:  Office 365 Consultant

Over KIOTA

Wij zijn KIOTA. Specialisten in consultancy binnen Controlling en Accounting, IT en Tech. KIOTA is een vertaling van ‘’thuishaven’’. Wij willen dat jij als consultant bij ons ‘’thuis’’ voelt. Dit doen we o.a. door hard werken te combineren met veel FUN, positieve energie en sterke kernwaardes te hanteren, zoals kwaliteit, persoonlijkheid, innovatie en agile. Wij geloven niet in “gaat niet”, gaat niet bestaat niet.

We hebben een duidelijk doel voor ogen: onze medewerkers laten groeien en excelleren in hun vak door ons te verdiepen in wat hen drijft. KIOTA beschikt over unieke kennis van deze vakgebieden en een uitgebreid netwerk van topwerkgevers.

De Uitdaging

Als Office 365 Consultant beschik je over persoonlijke eigenschappen en kennis waarmee jij van toegevoegde waarde bent voor onze opdrachtgevers.

In dienst van KIOTA krijg je de mogelijkheid om interim opdrachten uit te voeren voor toonaangevende opdrachtgevers in Limburg. Je wordt gecoacht en gemotiveerd om het beste uit je zelf te halen in een team van gedreven professionals. Jij kunt je ontwikkelingen als IT professional. Samen zorgen we voor deze ontwikkeling en kunnen we een optimale klant- en medewerkerstevredenheid realiseren.

Als Office 365 Consultant beschik je over minimaal een afgeronde HBO opleiding richting (technische) informatica en heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Je hebt grondige kennis van Microsoft Office 365, Windows 10, Azure en van de inrichtingen van Office 365 omgevingen. Verder heb je kennis van PowerShell en ShareGate en heb je toonbare ervaring met projectmatig werken. Ervaring met en certificeringen van VMWare zijn een pre.

Wij zoeken iemand die Microsoft gecertificeerd is of bereid is deze certificeringen te behalen, communicatief vaardig is en gemotiveerd is om klanten verder te helpen, in teamverband maar ook zelfstandig kan werken en wilt werken met Office 365, Exchange (Online), Windows 10, VMWare WorkSpaceOne, SCCM, Ivanti en VMWare Horizon View.

Jouw taken zullen onder meer omvatten:

 • het inrichten en beheren van de Office 365 omgeving
 • het analyseren en het oplossen van (mogelijke) problemen/storingen (troubleshooting)
 • het adviseren van belanghebbenden omtrent gebruik en inrichting

En verder:

 • kennisdelen met collega’s
 • signaleren van kansen
 • vrijblijvende aanwezigheid bij gezellige teamuitjes
 • mogelijkheid om deel te nemen aan ons voetbal- en/of wielerteam

  

Wat wij bieden

Een omgeving die hard werken combineert met professionaliteit, resultaat, focus en FUN!
Verder bieden we je een goed salaris, een carrière pad, sterke groei, een leaseauto en diverse bonussen. 

Solliciteren?

Solliciteren kan door op “direct solliciteren” te drukken in de rechter kolom op deze pagina.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving KIOTA betekent 'thuishaven'. Een naam die goed bij ons past.

Want professionals die voor ons werken, ervaren KIOTA als een solide basis voor hun professionele ontwikkeling. Of het nu gaat om een tijdelijke interim-functie of een langdurige detachering; wij staan voor je klaar met advies, coaching en begeleiding. En als het tijd is voor de volgende stap in je carrière, helpen wij je weer vooruit.

KIOTA is onderdeel van de Kabisa-groep. Dat geeft ons een stevige basis in het werkveld van onze kandidaten.

lees meer

Contactpersoon KIOTA
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!