Vacature Assertief gedreven ICT Servicedesk medewerker - Zwijndrecht

Zwijndrecht

BLOKES
 • BLOKES2 vacatures
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wat ga je doen?
Klanten ondersteunen! Deze fulltime functie is zowel op de Cloud- als Infrastructuurklanten gericht en kent een grote diversiteit aan werkzaamheden. Je beheert samen met het team de eigen Cloud omgeving (o.a. Citrix, Microsoft, VMware, NetApp, Palo Alto, Nvidia), beantwoordt klantvragen, lost technische problemen op en voert remote werkzaamheden uit bij infrastructuurklanten. Wij bieden ruimte voor initiatief en ontwikkeling en zoeken daarom een gedreven medewerker die zijn/haar strepen reeds heeft verdiend als Servicedesk Medewerker. De Servicedesk biedt de mogelijkheid om de technische kennis en ervaring verder uit te bouwen en dit te gebruiken om gefaseerd door te groeien naar de rol van Service en/of Project Engineer. Je wordt begeleid en opgeleid door je directe servicedeskcollega's en klopt voor raad en daad aan bij de Project Engineers. Een ideale plek om verdere ervaring op te doen met de beste producten en diensten die de markt te bieden heeft. Zodra jij de je weg binnen ons bedrijf en opdrachtgevers hebt gevonden draai je mee in de 7 x 24 dienst.

Waar werk je mee?
De perfecte BLOKES infrastructuur en onze eigen Cloud omgeving is opgebouwd uit de volgende technologieën: Cisco, Citrix, Dell/EMC Isilon, HPE, Huawei, Microsoft, NetApp, Nvidia, Palo Alto, Veeam en VMware. Ervaring met VMware vCenter, Microsoft Active Directory en Microsoft Exchange is gewenst.

Voor borging van tickets en het vastleggen van incidenten maken wij gebruik van ManageEngine ServiceDesk Plus en voor monitoring is PRTG ingericht voor zowel onze eigen omgeving als voor klantinfrastructuren. Daarnaast wordt er vanzelfsprekend gebruik gemaakt van vendor-specifieke tools.

Voor wie ga je dat doen?
De opdrachtgevers genieten bijna zonder uitzondering een grote naamsbekendheid en bieden uitdagende en complete projecten. BLOKES bedient een breed portfolio aan klanten, waarbij de nadruk ligt op media & entertainment, zakelijke dienstverlening, private investeringsmaatschappijen architecten en industrie.

Waar ga je dat doen?
Je voert de werkzaamheden primair uit vanaf kantoor. Periodiek zal je na verloop van tijd Cloud Desktop klanten bezoeken voor onsite ondersteuning. Onze opdrachtgevers bevinden zich voornamelijk in de Randstad. Je Project Engineer collega's zijn geregeld op kantoor voor samenwerking, kennisoverdracht en een gezellig moment in de BLOKES Bar

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij?
Je hebt een MBO 3/4 diploma op zak en een paar jaar concrete ervaring met helpdesk, werkplekbeheer of eerstelijnssupport in de zakelijke markt. Je bent gewend om gestructureerd te werken en haalt veel voldoening uit tevreden klanten. Je gaat voor kwaliteit, hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en kan zowel goed zelfstandig als in een team werken. Je bent communicatief sterk, in woord en schrift. Je pakt graag de telefoon en bevestigt gemaakte afspraken via mail en/of ticketsysteem. Je bent gewend om te werken met Servicedesk- en monitoringtools. Je begint je loopbaan op kantoor en daarom is het praktisch als je in de regio woont. Een rijbewijs is praktisch voor periodiek bezoek aan klanten. Je draait mee in de 7 x 24 dienst (circa één week op, zes weken af).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels, Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Salarisinformatie Salaris overeenkomstig met kennisniveau en zelfstandigheid,
Overige info Wat bieden wij:
 • Een fantastische baan met gedreven collega's, de best beschikbare technologiën en hele mooie opdrachtgevers
 • Mogelijkheden om je te ontwikkelen, zowel intern als toekomstig extern
 • Een uitdagende functie in een stabiele, gezonde en groeiende organisatie
 • Een aantrekkelijk salaris met bonusregeling (individueel en collectief)
 • Een goede pensioenregeling
 • Toekomstperspectief

lees meer

Bedrijfsomschrijving BLOKES is een ICT specialist op het gebied van Cloud, Infrastructuur en beheer en heeft de focus op technisch resultaat en het optimaal bedienen van haar opdrachtgevers. Ons bedrijf is in ruim 13 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvolle, professionele, eigenwijze en klantgerichte onderneming. Wij mogen prachtige opdrachtgevers bedienen in verschillende branches, variërend van media, financiële dienstverlening, zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg en industrie. Hierdoor komen wij in aanraken met een breed scala aan organisaties en afwisselende uitdagingen. Wij bedienen onze klanten vanuit ons fijne kantoor in Zwijndrecht. BLOKES is financieel gezond, volledig zelfstandig en heeft ambitieuze doelstellingen voor de toekomst. Het team telt momenteel 15 personen, waardoor je niet alleen echt meetelt maar ook je eigen plek kunt veroveren.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Service Support Engineer in Zwijndrecht