Vacature Coachende PHP developer die graag nieuwe projecten start en mede developers iets kan leren - Zoetermeer

Zoetermeer

Udoc Publishing Systems B.V
  • Udoc Publishing Systems B.V Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als de coachende developer heb je iedere week een nieuwe uitdaging. Doordat er regelmatig nieuwe startups ontstaan binnen Udoc ontstaan er nieuwe teams, nieuwe doelen en nieuwe uitdagingen. Hier coach jij de teams zodat zij nieuwe technieken onder de knie krijgen, de juiste werkwijze gebruiken en deel je jouw visie over hoe de software het beste ontwikkeld kan worden. Het zal regelmatig nodig zijn om hands-on mee te werken met de teams om ze sneller en efficiënter het doel te bereiken. Geen probleem is voor jou te ingewikkeld en jij bent de vraagbaak voor de developers binnen Udoc. Hiervoor organiseer je regelmatig coaching momenten en workshops. Dit resulteert direct in de groei van junior- en medior developers en jij draagt bij aan het succes van meerdere startups. 

Daarnaast denk je op management niveau mee over nieuwe projecten en startups. Je deelt graag jouw visie over de verschillende startups maar ook Udoc breed denk je na over kansen en manage je de verschillende development teams. 
 

lees meer

Functie-eisen Wat zoeken wij in jou: 
  • Je deelt graag jouw ervaring en kennis met junior- en medior developers 
  • Je denkt mee over de toekomst van meerdere startups en Udoc
  • Het liefst start je elke paar maanden een nieuw project 
  • Je blijft op de hoogte van de nieuwste technieken en mogelijkheden
  • Het liefst duik je zelf nog regelmatig in de code om de teams te helpen
Je voelt je het meest comfortabel in deze functie wanneer je al langere tijd projecten van scratch hebt opgebouwd samen met developers van verschillende niveaus. Ervaring met verschillende programmeertalen is een must. De meeste applicaties binnen Udoc zijn gemaakt in PHP. Andere developers moeten dan ook met vragen bij jou terecht kunnen. 

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Engels
Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Waarom Udoc? 

Udoc is gevestigd in een oude omgebouwde boerderij midden in het centrum van Zoetermeer. De verschillende startups zijn gevestigd onder 1 dak en in de zomer zijn wij ook te vinden in de grote tuin waar we regelmatig barbecueën. Soms komt onze office dog even langs en elke dag staat er een lunch klaar in de kantine. 

Daarnaast bieden wij: 
- Een marktconform salaris 
- Een laptop 
- Een bonusregeling
- Meerdere teams met elk een eigen karakter
- Een stel vakidioten als collega's 
- Een opleidingsbudget 
- Een poolauto 

En alle ruimte om jouw creativiteit en visie tot uiting te kunnen brengen
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Udoc bestaat uit meerdere startups met elk een eigen print concept. Elk team werkt afzonderlijk van elkaar aan een unieke applicatie voor het Udoc print-eco systeem. Zo kunnen de verschillende startups een eigen product wereldwijd introduceren met elk hun eigen uitdagingen en doelgroepen.

Gevestigd in een omgebouwde boerderij in het centrum van Zoetermeer werken zo'n 15 tot 20 developers, designers en marketeers samen om de tofste producten te ontwikkelen. Wanneer het weer het toelaat verplaatsen de brainstorm sessies en meetings naar de tuin en in de winter proberen we ons warm te houden met een winter bbq.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!