Vacature Medior/Senior Java developer | Inhouse | Onderwijs | Java en Springboot | €3000 – €5000 - Zoetermeer

Zoetermeer

Star Apple
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Wil jij met jouw Java skills een toegevoegde waarde brengen in de onderwijs?

Dit is een bedrijf dat software ontwikkeld voor scholen. De software is bedoeld om ouders te ondersteunen door middel van informatie. Een van hun diensten is een betaalplatform waarbij ouders gemakkelijk hun schoolgeld online kunnen betalen. Dit niet alleen, denk ook aan de kosten voor een locker of bijvoorbeeld een schoolreis. Talloze mogelijkheden! Daar waar het vroeger in een envelop ging mee naar school gebeurt het nu digitaal. Verder hebben ze een communicatieplatform waarbij de ouders en docenten gemakkelijk met elkaar kunnen e-mailen. Ook is alle info voor een ouder zichtbaar zoals aanwezigheid en cijferlijst. Al met al een mooie bijdrage aan ons onderwijssysteem in Nederland. Dit bedrijf doet dit met inmiddels 20 man vanuit hun kantoor in Zoetermeer. Dit is een midden-klein bedrijf met alle voordelen die hierbij horen. Denk aan een kleine hechte team met veel eigen inbreng. Ruime vrijheid om je werk te doen zolang je maar tevreden bent.

Wil jij als Java developer deze bestaande software door ontwikkelen?

Je komt in een team terecht waar op dit moment 6 ontwikkelaars aan het werk zijn. We zijn van plan om het komende jaar drie developers te groeien. Er is dus ruimte genoeg in de team. Het team bestaat nu uit medioren en senioren. Dit is een hecht team dat goed met elkaar overweg kan. Gemiddeld zijn de jongens 30 jaar en hebben ze allen een ding gemeen: gezelligheid moet ook tijdens werktijd kunnen. We hechten geen waarde aan een diploma, we zien wel graag terug dat iemand met Java en Spring boot heeft gewerkt. Pluspunten als je ook testautomatiseringen hebt gedaan maar dit is niet verplicht. Verder werken we ook met Ember.JS

We zien het volgende graag terug in je profiel:

 • Minimaal 3 jaar werkervaring met Java
 • Ervaring met spring boot
 • Pré als je ervaring hebt met betaalplatformen
 • Pré als je kan werken met Ember.JS
 • Pré als je ervaring hebt met testing

 

We bieden het volgende om alles uit jezelf te halen:

 • Een salaris tussen de €3000 en de €5000
 • 25 vakantiedagen en 8 vakantiegeld
 • Mogelijkheid om thuis te werken
 • Laptop naar keuze
 • Interessante Pensioenregeling
 • Jaarlijks opleidingsbudget die je naar keus mag uitbesteden
 • Gezellige collega’s om je heen

Ben jij geïnteresseerd geraakt? Neem dan contact op met Redouan (088 – 321 8 123 of 0611831994) voor meer informatie omtrent deze vacature of mail je cv naar ook kun je jouw cv uploaden op www.starapple.nl. Je wordt binnen 24 uur gebeld mochten wij mogelijkheden voor je zien. Uiteraard kan je ons ook bellen om deel te nemen aan ons netwerk. Mocht dit niet dé baan voor je zijn, gaan we graag aan de hand van jouw wensen specifiek voor je op zoek!

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.000 - € 3.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Redouan el Boustati
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Developer in Zoetermeer Bekijk alle soortgelijke vacatures