Vacature Ben jij een echte Back-end .NET programmeur uit omgeving Zoetermeer?

Zoetermeer

Star Apple
  • Star Apple Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Titel: Ben jij een echte Back-end .NET programmeur uit omgeving Zoetermeer?

Opdrachtgever:

Wil jij werken bij een succesvol, jong en innovatief bedrijf? Wil jij werken bij een organisatie dat techniek ademt en waar je als ontwikkelaar veel ruimte krijgt voor eigen initiatief?

Dit bedrijf heeft diverse standaard webapplicaties gemaakt om de business van diverse klanten efficiënt te maken. Als ontwikkelaar zal je gaan werken aan nieuwe (C#) webapplicaties voor diverse klanten. Naast deze webapplicaties maakt mijn opdrachtgever websites, CMS systemen en responsive mobile apps.

Het kantoor in Zoetermeer is zeer goed te bereiken met zowel het openbaar vervoer als de auto en hier werken inmiddels meer dan 35 online specialisten. De sfeer is goed en de projecten zijn uitdagend!

Functie

Als ontwikkelaar kom je terecht in een jong team van ontwikkelaars variërend van senior tot junior niveau. De gemiddelde leeftijd binnen het team is ongeveer 28 en er wordt hecht samengewerkt. Zo review je elkaar code, werk je samen aan verschillende projecten, doe je actief mee aan kennissessies en word je actief betrokken bij de productontwikkeling.

Naast ontwikkelen ben jij vaardig als tester en designer van de software die door jou en je collega’s op maat wordt gemaakt voor klanten in Nederland. Jouw doel is het maken van veelzijdige software applicaties die gebruiksvriendelijk zijn voor de klant. Daarnaast denk je ook na over de vormgeving van nieuwe applicaties en het is belangrijk dat je kennis hebt van relational databases.

Belangrijk om te weten is dat je hier als ontwikkelaar flink stappen kan gaan maken en op middellange termijn kan doorgroeien richting andere functies. Heb jij ambitie om vol de code in te gaan? Dan is dat ook mogelijk!

Vereisten:

– HBO werk- en denkniveau
– Minimaal 1 jaar ervaring als .NET ontwikkelaar
– Kennis van ASP.NET, C# en/of Javascript, MS SQL
– Technische kennis van (X)HTML, CSS XML, W3C standaarden is een pré
– Jij hebt een proactieve houding

Aanbod:

Naast een uitdagende functie waarbij eigen initiatief gewaardeerd wordt en een baan bij een fantastisch bedrijf kan je o.a. rekenen op onderstaande:

– Een salaris tussen de €2.000,- en €4.500 ( afhankelijk van kennis en ervaring )
– De kans om 4 dagen te werken naast je opleiding
– Een dagelijks verzorgde lunch
– Persoonlijke trainingsbudget
– Bij goed functioneren op termijn een vast contract
– Vakantiegeld
– Pensioenregeling

Is dit een functie waarin jij jezelf ziet of ken jij iemand? Neem dan snel contact op met StarApple en vraag naar Rik Braal. 088-3218123 of 06-28193055 of mail naar

Ben jij wel op zoek, maar is die niet de ideale vacature? Dan kom ik alsnog graag met je in contact om jouw wensen en behoeftes goed in kaart te brengen, zodat ik vervolgens passende opties bij je neer kan leggen.

Trefwoorden: ASP.NET, C#, VB.NET, HTML, CSSS, XML, Webapplicaties, .NET

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.000 - € 4.500 p/m
Bedrijfsomschrijving StarApple is een gespecialiseerd werving & selectie bureau dat uitsluitend opereert in de IT branche en waar de wensen en eisen van de kandidaat - jij dus - centraal staan.

Hoe moet je dat zien? Contact verloopt op de manier en het tijdstip dat jij aangeeft. Zie StarApple als een 'one stop shop' voor ICT-banen. Je praat met een consultant en neemt je wensen en huidige situatie met ons door zodat wij voor jou zo duidelijk en direct mogelijk kunnen aangeven wat jij precies zoekt in je nieuwe functie bij je potentiële nieuwe werkgever.

Onze focus ligt voornamelijk op Microsoft .NET, PHP, JAVA, Testing en Beheer. Ook richten wij ons op DBA, ERP en CRM. Mocht jouw ambitie breder liggen kun je dit uiteraard bij ons aangeven.

Om een zo goed mogelijke brug te slaan tussen IT en het recruitment proces heeft StarApple een ontwikkelaar in dienst. Op deze manier kunnen wij de technische ambities van kandidaten goed begrijpen en curriculum vitae goed beoordelen om zowel op persoonlijk als technisch vlak de beste kandidaat te introduceren.

lees meer

Contactpersoon Rik Braal
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures .NET Programmeur in Zoetermeer Bekijk alle soortgelijke vacatures