Vacature Oracle DBA/Middleware Specialist bij een TOP werkgever - Zoetermeer

Zoetermeer

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Om de klanten optimaal te bedienen en marktontwikkelingen bij te houden is het actueel houden van kennis van de medewerkers erg belangrijk. Daarom investeren ze veel in opleidingen en bijscholing binnen bovengenoemde database omgevingen. Buiten het feit dat dit belangrijk is voor de organisatie, is het ook juist voor jouw eigen ontwikkeling van belang.

In deze rol voornamelijk aan de slag gaan op locatie bij de klant. Het is daarom belangrijk dat je communicatief vaardig bent en de Nederlandse taal beheerst in woord en geschrift. 

Als Senior Oracle DBA Consultant ga je jouw klanten van de juiste behoeften voorzien en ben je voornamelijk bezig met het beheer van de Oracle Database. Wanneer je Middleware ervaring hebt en kennis hebt van Oracle FMW Stack, Oracle SOA Suite en BPM Suite zou dat ook zeer welkom zijn. 

Door hun jarenlange ervaring en complexe vraagstukken is er genoeg technische uitdaging. Bovendien is er voldoende ruimte om uitdagingen op maat voor jou te vinden.

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een HBO ICT gerelateerde opleiding afgerond
- Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met het beheren van Oracle omgevingen
- Je hebben bij voorkeur Middleware ervaring;
- Je hebt bij voorkeur kennis van SQL-server, PostgreSQL, MySQL en/of MariaDB databases
- Je hebt ervaring met Unix of Linux
- Je voelt je thuis in een Consultancy rol
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Je kan zelfstandig werken, maar je begeeft je ook gemakkelijk in een team

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Qua arbeidsvoorwaardenpakket houden zij niet zozeer van een bonuscultuur, maar hebben in plaats hiervan gewoon goede salarissen. Hierin vinden zij dat je jouw vaste lasten moet kunnen betalen en nog lekker kunnen leven.

Interesse? Ik ontvang graag je CV + motivatie naar [email protected] Inhoudelijke vragen? 06-15 65 37 57.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Patrick Beyer of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Werken voor een detacheerder met een uniek concept? Dat kan bij deze organisatie! De opgrichter is namelijk zelf jarenlang ingezet als consultant en hield daar regelmatig negatieve ervaringen aan over zoals lang reizen en opdrachten die niet goed aansloten bij zijn skills. Met dat in zijn achterhoofd richtte hij zijn eigen organisatie op en wilt hij in tegenstelling tot zijn ervaringen in het verleden op deze vlakken juist het verschil maken richting de eigen werknemers maar ook de opdrachtgever. Daarbij zijn het ook nog eens gewoon heel toffe mannen en voel je jezelf heel snel thuis hier!

Deze aanpak werkt dan ook, maar waarom? Persoonlijke aandacht is hier erg belangrijk en iedereen is dan ook gelijk binnen de organisatie en daar doen zij alles voor. Projecten die je zelf wil, mag je dan ook zelf kiezen. Zij hebben namelijk op dit moment dan ook meer projecten dan medewerkers. Deze houding die organisatiebreed is doorgevoerd zorgt voor ervoor dat de consultants hier voor een lange tijd werken en veel plezier halen uit het werk, iets wat zeer belangrijk is.

Met jouw collega`s maak je eens per jaar een buitenlandse trip en dan mag je ook jouw partner meenemen. De bestemmingen zijn er wisselend, maar ieder jaar weer een leuke verassing.

De organisatie is de afgelopen jaren sterk gegroeid en dat willen zij in ieder geval de komende tijd blijven volhouden. Het persoonlijke karakter willen zij echter wel blijven behouden en daarom hebben ze voor zichzelf wel een groeiplafond gesteld. 

Het mooie aan deze club is dat zij liever hebben dat de techneuten de technische dingen blijven doen. Als collega zit er dan ook geen commerciële tint in je functie, zo hoef je zelf geen opdrachten te zoeken, daar ontlasten zij jou in.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Database Administrator in Zoetermeer Bekijk alle soortgelijke vacatures