Vacature PHP Developer en werken in technische omgeving - Zoetermeer

Zoetermeer

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

In multidisciplinaire Scrumteams ga jij in opdracht van de eindklant aan de slag met de ontwikkeling van applicaties. Als PHP Software Engineer word jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Backend van die applicaties. Dit doe je uiteraard in nauw overleg met je teamgenoten: Een Frontender, een UXer, een Product Owner, een Scrum Master en een Tester. 

Werken voor deze organisatie betekent dat je elke dag iets nieuws gaat leren en terecht komt in een dynamische omgeving. Dit moet je natuurlijk leuk vinden. Je moet het werken onder druk en met deadlines zien als een uitdaging en je elke dag weer volop in willen zetten. Je bent hier betrokken bij het volledige ontwikkelproces en jouw inbreng wordt op alle vlakken gewaardeerd. Dit betekent ook dat, indien jij het leuk vindt, je functie veel breder kan worden dan alleen PHP Software Engineer. Zo kun je bijvoorbeeld meekijken met Software Testing of je bijdrage leveren aan het UX design van de applicaties. Verder wordt hier aan de Backend o.a. met PHP, Python en Ruby gewerkt, als jij het leuk vindt kun je je hier ook mee bezig houden. 

Wel zal de focus van jouw werkzaamheden uiteraard blijven liggen op PHP Software Development (in ieder geval in het begin, wie weet waar je op den duur heen groeit!) Als Backend-verantwoordelijke in je Scrumteam is het belangrijk dat je minimaal drie jaar ervaring hebt met de ontwikkeling van (web)applicaties in PHP waarbij je met verschillende Backend Frameworks gaat werken. Daarbij zul je ook gaan werken met React, AngularJS, Backbone en Meteor, minimaal een jaar ervaring met twee van deze frameworks is eveneens vereist. Als je ervaring hebt met al deze frameworks heb je een streepje voor. Indien je hier geen ervaring mee hebt, krijg je hier uitgebreid de ruimte om deze frameworks te leren beheersen.

lees meer

Functie-eisen

- HBO niveau en denk niveau;
- Meerdere jaren ervaring als PHP developer;
- Je hebt kennis van HTML, CSS, JS, React, AngularJS, Backbone en Meteor;
- Je kan goed uit de voeten met Laravel (Lumen), Zend, Symfony of vergelijkbaar; 
- Communicatief ben je sterk;
- Je neemt geen genoegen met technisch onhaalbaar.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend, salaris is afhankelijk van je ervaring. Veel mogelijkheden voor persoonlijke groei en deels thuiswerken.
Interesse?
Neem dan direct contact op met Farid van Mastbergen via [email protected] of bel 0652501982


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze jonge en informele organisatie laat zich graag omschrijven als een applicatiebouwer die de grenzen opzoekt. Met een ambitieus en gedreven groep worden hier niet alleen goed werkende maar ook mooi ogende applicaties ontwikkeld voor een steeds groter wordende klantenkring. De gebouwde webapplicaties zijn van hoog technisch niveau en maken gebruik van de nieuwste technieken.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!