Vacature Java developer bij nationale rampen - Zoetermeer

Zoetermeer

Java Professionals
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

De aanslag die Gökman T. pleegde in Utrecht en het coronavirus; twee onderwerpen die dagelijks in het nieuws zijn en waar niemand eigenlijk om heen kan. Lijkt het jou gaaf om in situaties zoals deze door middel van het ontwikkelen van een kennis hub te zorgen dat de juiste informatie bij de juiste instanties komt? Lees dan gauw verder!

De totale organisatie is zo ongeveer 100 man groot en het development team bestaat uit 13 man. In het team zitten onder andere Java developers, Frontenders, Testers, Beheerders en een Product Owner. De omgeving waarin je terecht komt is complex en zorgt dan ook voor de juiste technische uitdaging. De waarde van IT’ers wordt verder ook erkend in de organisatie, waardoor je het gevoel hebt dat je gewaardeerd wordt. Hiernaast heb je hier ook echt het gevoel dat je een bijdrage levert op nationaal niveau.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 6.667 p/m
Overige info
  • Salaris tot € 80.000 per jaar;
  • Een 13e maand in het pakket;
  • Onkostenvergoedingen;
  • Laptop en mobiel van de zaak;
  • Mogelijkheid om parttime en thuis te werken.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met één van onze collega’s. Je kunt ons bereiken via [email protected] of bellen naar 020-8203666.

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Eens in de drie jaar is deze unieke opdrachtgever op zoek naar versterking. Deze organisatie in Zoetermeer ontwikkelt software die onder andere bij nationale rampen om de hoek komt kijken. Nu heb jij de kans om hier een bijdrage aan te leveren. Ongetwijfeld herinner je je nog de aanslag die Gökman T. pleegde in Utrecht. Bij een dergelijke situatie moet er strikt beleid gevolgd worden. Deze informatie moet toegankelijk zijn voor de politie, ambulance, brandweer en meer. In Zoetermeer zit een multidisciplinair team die hier een kennis hub voor ontwikkelt. Ter versterking van het team zoeken zij nu een Java developer. Ook thema’s zoals het coronavirus (COVID-19) en kernrampen komen hier voorbij.

lees meer

Contactpersoon Irene Kwakman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures BI Developer in Zoetermeer Bekijk alle soortgelijke vacatures