Vacature Software .NET Developer voor oa sectoren Zorg & Onderwijs! - Zoetermeer

Zoetermeer

CareerValue B.V.
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als .Net developer ben je betrokken bij alle fasen van een project, zowel frontend als backend (Fullstack), van plan tot oplevering. Bij het programmeren kom je aanraking met C#, ASP.NET en MVC waarbij eigen inbreng en ideeën worden gewaardeerd en kennis wordt gedeeld. 
Daarnaast werk je hier samen met je team binnen Agile Scrum en maak je prachtige Azure (cloud) oplossingen. Ze zijn een partner van Mircosoft en daardoor wordt het voor jou makkelijker om met alle mogelijke technologieën binnen .NET te werken. 
Werk je graag met Azure, Hololens, SharePoint of zelfs Blockchain? Door de diverse projecten is er altijd wel een project wat aansluit bij jouw kennisniveau en ambities. Ook is er meer dan genoeg ruimte om je nog verder te ontwikkelen doordat er opleidingsbudget voor jou beschikbaar is gesteld.

Jouw droombaan? Neem contact op met Bob van der Zwan via 088- 88 33 030 of via [email protected] 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt minimaal een afgeronde opleiding in informatica, bedrijfskundige- informatica of  -multimedia;
- Je hebt werkervaring met C#, ASP.NET, MVC;
- Je hebt kennis van Fullstack .NET;
- Je bent bekend met Agile Scrum;
- Kennis van JavaScript, SharePoint en Azure is een pre;
- Maar het belangrijkste is dat je beschikt over een flinke dosis ambitie!

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Een uitstekend salaris, lease auto, laptop die volledig zelf geconfigureerd mag worden, opleidingsbudget, bonussen, prima pensioensregeling, een rustige werkomgeving in een super modern gebouw naast de snelweg, veel uitjes, events en seminars en tot slot de mogelijkheid om flexibel en thuis te werken.


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Bram Kohler of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Deze organisatie kenmerkt zich door technologie in combinatie met business vraagstukken te transformeren in een zakelijk voordeel voor haar klanten, waarmee ze de verwachting van haar klant vaak weet te overtreffen. Sinds de oprichting heeft dit bedrijf al meer dan 500 organisaties geholpen door innovatieve Azure, Office 365 en .Net oplossingen. Hier werken betekent met veel plezier werken aan diverse projecten in verschillende branches. Ook leuk meegenomen: thuiswerken is mogelijk en je zult bonussen ontvangen bij succesvolle projecten. Afwisseling zul je hier zeker krijgen!

Mijn klant werkt in verscheidene branches en heeft veel projecten binnen bijvoorbeeld de zorgbranche maar ook binnen het onderwijs, woningcorporaties en de zakelijke dienstverlening

Waarom werken mensen met tevredenheid bij deze organisatie? Het team beschrijft zichzelf als een hecht team waarin lol en succes kernwaarden zijn. Dit zorgt voor een betere samenwerking en een betere samenwerking levert altijd een meerwaarde op. Tot slot worden er maandelijks allerlei gezellige activiteiten georganiseerd.

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Developer in Zoetermeer