Vacature Netwerk Security Engineer - Zoetermeer

Zoetermeer

StackOps
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Ben jij een netwerk engineer met skills op het gebied van Fortinet firewalls en ben je Linux fan? Wil je een landelijk netwerk gaan uitrollen binnen een ervaren en leuk team? Lees dan snel verder en neem contact op!


Wat ga je doen?

Je gaat samen met enthousiaste collega’s een groot landelijk netwerk uitrollen om zo te zorgen voor een centrale en veilige internet toegang. De ambitie is om over een aantal jaren duizenden locaties aangesloten te hebben op dit netwerk.

Nadat je met de klant hebt gesproken over de technische match ga je aan de slag met het maken van een high level design van de netwerkaansluitingen. Geen enkele organisatie is hetzelfde dus belangrijk om hier creatief mee om te gaan. Naast deze werkzaamheden ben je bezig met het uitvoeren van changes en oplossen van incidenten.

Je hebt dus naast netwerk expertise heel veel kennis en ervaring binnen security. Je bent op de hoogte van de nieuwste technologieën en bent altijd bezig met een verdiepingsslag hierin.
Je deelt je eigen dagen in met 50% operationele taken en 50% eigen projecten die je kunt gaan invullen.


Wie ben je?

Je bent naast een Network Engineer ook geïnteresseerd in de securityzijde. Je hebt bijvoorbeeld ervaring met het beheer van Fortinet firewalls en het gebruik van FortiAnalyzer.

Daarnaast tik je de volgende zaken aan:

- Minimaal een HBO opleiding in de richting van informatica;
- Minimaal NSE4 gecertificeerd;
- Ervaring met high level designs;
- Zelfstandig maar ook zeker een teamspeler.


Wat mag je verwachten?

Een rol als Network Security Engineer waar je naast complexe netwerk problemen je juist ook veel bezig bent aan de security kant. Je komt te werken in een organisatie met een hoog niveau en werken vooral met Linux en Fortinet.

Daarnaast wordt er goed gezorgd voor de collega’s en bieden ze de volgende arbeidsvoorwaarden aan:

- Een salaris €5.100 o.b.v. 40 uur en uiteraard word je ingeschaald o.b.v. kennis en kunde;
- De mogelijkheid om fully remote te gaan werken vanaf huis;
- Een organisatie van hoog niveau, die ontzettend aan het groeien zijn;
- Ontwikkeling staat voorop, je kan je overal in gaan ontwikkelen;
- Eigen verantwoordelijkheid en flexibiliteit zijn belangrijk.


Waar ga je werken?

Je komt te werken bij een publieke organisatie met commerciële trekken, zij vinden het belangrijk om te investeren in jouw doorgroei omdat iedereen daar beter van wordt. Ze zitten in het onderwijs en vinden het belangrijk dat je daar ook daadwerkelijk feeling mee hebt. Dus ben jij een Netwerk Engineer met interesse in Security? Neem dan contact met me op.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 5.100 p/m
Bedrijfsomschrijving Bij StackOps helpen wij organisaties bij het vinden van nieuw ICT-talent en richten we ons op het opbouwen van langdurige partnerschappen. Onze focus ligt bij het plaatsen van kandidaten in vaste rollen het gebied van IT-infrastructuur, netwerk en security.

We brengen professionals en organisaties samen. Daarbij leunen we niet achterover: we gaan proactief aan de slag en streven naar resultaten. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven heeft het StackOps-team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Waarom StackOps? Wij investeren graag tijd en middelen om beter te worden in wat wij doen. Onze missie: wij maken mensen en bedrijven succesvol door hen te helpen bij het waarmaken van hun ambities.

lees meer

Contactpersoon Joost van Huizen
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Netwerkbeheerder Security in Zoetermeer