Vacature Medior Software Developer - Zoetermeer

Zoetermeer

Phind
 • Phind Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Organisatie

Voor een van PHIND’s business partners ben ik opzoek naar een Medior C# .NET Software Developer. Het betreft een bedrijf uit Zoetermeer die zich bezighouden met maatwerk oplossingen voor derden. Al ruim 10 jaar is het bedrijf marktleider in de webshop niche voor de tuinbouwsector.

Deze organisatie bestaat uit ongeveer 30 FTE waarvan er 20 echt ontwikkelaars zijn. Die 20 ontwikkelaars zijn verdeeld over 2 SCRUM-teams van 10 software developers met verschillende kennis niveau. In totaal is er een mooie mix tussen talent en senioriteit. De leeftijden verschillen van 20 tot en met 38.

In een open en ruim kantoor in het centrum van Zoetermeer staat jou toekomstig bureau. Naast het raam, veel beenruimte, ergonomische stoel en 2 beeldschermen. Als je naar buiten kijkt zie je een mooi groen park liggen. Als je tegenover je kijkt zie je jouw collega een gekke bek trekken.

Natuurlijk wordt er in dit bedrijf ook hard en serieus gewerkt. Je wordt ten slot van rekening niet de marktleider van een grote niche met enkel grappen maken.

Op projectbasis ben jij bezig aan ongeveer 5 verschillende projecten per jaar. Voor jullie key-accounts zijn er altijd werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden.

Functie

Jij pakt binnen dit dynamische bedrijf de Medior functie op. Dit houdt in dat je zelfstandig en met veel vrijheid, in samenspraak met je team, de bestaande software optimaliseert en nieuwe software ontwikkelt.

Dit doe je op .NET omgeving met C#. Daarnaast zul je voornamelijk ASP.NET en MySQL gebruiken. Je werkzaamheden zullen 65% in de back-end plaatsvinden en 35% in de front end. Voor de laatst genoemde werkzaamheden gebruikt je AngularJS.

Elke ochtend wordt er bij de stand-up een day-plan gemaakt. Hierin staat concreet welke problemen jij gaat oplossen of welk deel van een nieuwe functionaliteit jij gaat toevoegen. Na een paar uur gewerkt te hebben is het tijd voor pauze. Je hebt een de tijd om te doen wat wilt. Je mag in deze tijd bijvoorbeeld op kosten van je baas naar de sportschool. Daarna mag je jezelf tegoed doen aan de uitgebreide gratis lunch die voor je klaar ligt op kantoor.

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat jij altijd een Medior Software Developer blijft. Er wordt hier namelijk actief bijgedragen aan jou persoonlijke ontwikkeling. Met je manager stel je een plan op waarin verschillende cursussen of trainingen tot je beschikking krijgt.

Niet alleen in theorie maar ook in de praktijk is bij dit bedrijf The Sky The Limit.

Is dit een bedrijf wat jou aanspreekt? Laat dan je CV achter. Mocht je meer vragen, bel me dan gerust op en stel je vraag.

Voorwaarden:

 • €2800,- tot €4000 op basis van 40 uur per week
 • 27 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Mogelijkheid tot thuiswerken 2 dagen per week
 • Snelle en concrete doorgroeimogelijkheden
 • 4 bedrijfsuitjes per jaar
 • Een jong en gezellig team die ook buiten werktijd met elkaar optrekken

Eisen:

 • HBO of WO diploma in de richtingen Informatica of Computer Science
 • Minimaal 2 jaar relevante ervaring met .NET, C#,ASP.NET, HTML en CSS
 • Ervaring met .NET Core 2.0, Angular en SASS is een pre
 • Je bent een teamspeler en houd van aanpakken

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 4.000 p/m
Bedrijfsomschrijving Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie binnen een specifieke branche op het IT platform. Hierbij denkend aan het stuk software development / Database specialisten en Business Intelligence. Middels jaren lange ervaring en meer dan 40 jaar recruitment bij elkaar zijn wij een van de bekendere spelers binnen de zeer specifieke branche.

lees meer

Contactpersoon Phind
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures Software Developer in Zoetermeer Bekijk alle soortgelijke vacatures