Vacature Unieke PHP kans bij een Unieke organisatie! - Kaatsheuvel

Kaatsheuvel

CareerValue B.V.
  • CareerValue B.V. Bedrijfsprofiel
  • HBO of hoger
  • Vast contract
  • 24 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Je komt te werken in een Agile team van 8 collega's bestaande uit PHP ontwikkelaars, een product owner en een business analist plus een IT manager.  

Ze werken werken er volgens Continuous Integration en Continuous Delivery en mocht je hier al ervaring in hebben dan is dat mooi meegenomen.
De collega's delen graag kennis met elkaar en helpen elkaar waar mogelijk. Je staat er in dit team daarom nooit alleen voor en er is veel ruimte voor jouw inbreng.

Omdat het bedrijf zo sterk aan het ontwikkelen is wereldwijd kun jij als developer hier straks ook in meegroeien en jezelf hier blijven ontwikkelen.

Ze willen graag voorop blijven lopen in de laatste technologie en daarom proberen ze regelmatig met elkaar nieuwe tools en technologie uit. 

Op het moment werken ze met Symfony als framework en mocht je al Symfony of Laravel kennis hebben dan kan dat handig zijn.
Ervaring met een ander framework is ook prima en dan kun je Symfony hier gaan leren.

We zoeken iemand met meerdere jaren ervaring die dit sympathieke en enthousiaste team van developers wil komen versterken. 

lees meer

Functie-eisen

- Je hebt meerdere jaren werkervaring in PHP
- Je werkt graag met de nieuwste technologie 
- Je bent communicatief vaardig en je deelt graag kennis
- Symfony Laravel ervaring is handig maar zeker geen eis, als je ervaring hebt in een ander PHP framework dan kan dat ook
- Je hebt HBO werk en denk niveau en dat mag ook verkregen zijn door ervaring


 

lees meer

Taalvaardigheid Handig om te kunnen: Nederlands
Overige info Arbeidsvoorwaarden

Het is een bedrijf waar de voorwaarden voor jou en je collega's goed zijn. Ik vertel je er graag meer over en naast goede voorwaarden is er hier heel veel ruimte om door en mee te groeien met het bedrijf. 

Meer weten over deze unieke PHP functie bij dit bezondere bedrijf?

Stuur dan je CV aan Toon Klaassen via [email protected]

Of bel hem op 06-25018100


Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Toon Klaassen of mail uw CV naar: [email protected]

lees meer

Bedrijfsomschrijving

Voor dit unieke bedrijf zoek ik een PHP ontwikkelaar met ervaring. Ze hebben bij deze organisatie een heel mooi en bijzonder eigen platform waar consumentenpannels zelf beoordelingen en testen op kunnen plaatsen van producten. 

Ze zijn inmiddels wereldwijd heel actief en met name hele grote en bekende fabrikanten en merknamen laten hier hun producten testen en beoordelen.
Het bedrijf maakt een hele mooie groei door en vandaar dat er ruimte is ontstaan voor een extra PHP ontwikkelaar. 

Door hier te werken zorg je dat consumenten zoals jij en ik van over de hele wereld eerlijke informatie krijgen over producten. Daarnaast kunnen de grote fabrikanten (denk aan Samsung, Philips etc) hun producten verder verbeteren aan de hand van de praktische informatie die uit de beoordelingen komen. 

De meeste beoordelingen vinden plaats via video opnames en dat maakt het tot een dynamisch en soms ook komisch geheel. Je kunt je voorstellen dat er bij sommige nieuwe producten ook nog wel eens wat mis gaat en er regelmatig wat te lachen valt. Ze hebben een positieve en goede naam in de markt en het is een heel plezierig bedrijf om bij te werken.

Ze lopen voorop in technologie rondom PHP en ook daar is veel uitdaging te vinden bij mijn klant.  

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!